Ez a legjobb kor a szexre – Túlfutottál már a csúcson?

Ez a legjobb kor a szexre – Túlfutottál már a csúcson?

Nem fogsz örülni ezeknek a híreknek, ha már elmúltál 30. De még megdöntheted a statisztikákat!

A féfiak 25 és 29 éves koruk között szexelnek a legtöbbet. Ilyenkor átlagosan heti háromszor részesülnek az urak szexuális örökökben, míg 50 éves koruk után csak 1,2 alkalommal.

Akkor ez most azt jelenti, hogy 30 év után már semmi jóra ne számítson a férfiember? Adunk néhány tanácsot, amiket ha betartsz, nem kell lehúznos a rolót.

Ápold férfiasságodat!

A legfontosabb, hogy szerszámodat formában tartsad, ennek érdekében szokj le a dohányzásról és kerüld el a hízást! Ugyanis minél nagyobb egy férfi derékbősége, annál nagyobb az esélye, hogy erekciós problémái vannak.

Ez a legjobb kor a szexre – Túlfutottál már a csúcson?

Ne veszítds el az önbizalmad!

Ne ijedj meg, ha nincs erekciód reggelente, vagy ha nem vagy olyan kemény, mint korábban. Ez az alacsony tesztoszteronszintednek köszönhető, hiszen az 30 éves kor után folyamatosan csökken. Az erőnléti edzések megemelik a tesztoszteron szintet, valamint egy vértesztből is kiderülhet, hogy állsz férfihormonokkal, és ha kórosan alacsony, akkor lehet pótolni.

Az élvezet legyen a cél

A cél ne az orgazmus legyen! Koncentrálj a szeretkezés közbeni élvezetekre. Legyetek játékosak, változatosan szeressétek egymást, legyen a szeretkezés nagyon belsőséges, és nagyszerű szexben lesz részetek!

MÉG TÖBB CIKK A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek