Egy tízéves kisfiú segítene Schumacheréknek

Egy tízéves kisfiú segítene Schumacheréknek

A tízesztendős Brook Hill két hétig volt kómában egy síbaleset után. Az angol kisfiú szeretné, ha az ő története és gyógyulása adna reményt Schumacher szeretteinek és a Forma-1-es pilótának, amikor visszatér a kómából.

Egy évvel ezelőtt érte a fiút baleset, aki két hétig feküdt kómában a kórházban. Miután áprilisban hazarepülhetett, az angol orvosok megdöbbentek azon, milyen gyorsan felépült a fiú, aki több lelkesítő üzenetet kapott sportolóktól és csapatoktól: többek között az angol, a walesi és a skót rögbiválogatott, de még az aranylabdás Michael Owen is üzent neki.

Egy tízéves kisfiú segítene Schumacheréknek

Most úgy érezte, rajta a sor és levelet írt Schumachernek és családjának, hogy bebizonyítsa, semmi sem lehetetlen - írja a Mirror.

"A támogatásunkról szeretnénk biztosítani a pilóta családját, és meg akartuk mutatni nekik, pozitív végkifejlete is lehet a balesetnek. Ő is nagy harcos, csakúgy, mint Brook, és bízunk benne, hogy hamarosan felépül" - mondta a tízéves fiú édesapja a lapnak.

Schumacher állapotáról egyelőre nincs újabb hír. Az orvosok egy része úgy véli, ha a mesterséges kómából felébresztik a sportolót, már sosem lesz az, aki volt.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek