Egy hét a szex jegyében! Így csináljátok mindennap

Egy hét a szex jegyében! Így csináljátok mindennap

Általában a hölgyeket nehezebb rávenni a mindennapi szexre, de ez a hét legyen kivétel. Győzd meg a párodat! Ezeket a trükköket vesd be, hogy a hét minden napján szeretkezzetek egy jót.

Hétfő: Anti-stressz szex

A hét első napján mindenki kicsit feszültebb. Este, amikor már nyugodtabb a párod is, kezdd el masszírozni a halántékát, nyakát, vállát, míg teljesen el nem lazul. Aztán lejjebb csúsztathatod a kezeidet: simogasd a combjait, fenekét, míg úgy nem érzed, hogy már a csiklójához is engedné, hogy hozzáérj...

Kedd: Vacsi előtti gyors menet

Kezdeményezz egy hosszú, romantikus csókot még mielőtt telepakolnátok a pocakotokat. És ne hagyd, hogy véget érjen! Finoman nyomd a konyha falához vagy a pulthoz kedvesed, és amikor érzed, hogy ő is benne van, húzd fel a szoknyáját, és rakd fel a pultra.

Szerda: Száraz szex

Elevenítsétek fel tinikorotokat, amikor ruhában hemperegtetek az ágyon, vad csókcsatákat víva. Amikor vége az esti filmnek, huncutul gördülj föléje és áraszd el csókokkal a nyakát és a kulcscsontját, a csípődet meg finoman dörgöld az övéhez. Forrósítsd addig a hangulatot, amíg ő maga nyúl a sliccedhez!

Egy hét a szex jegyében! Így csináljátok mindennap

Csütörtök: Lusta szex

Miután fáradtan ágynak estetek, vegyétek fel a kis kifli-nagy kifli pozíciót, és még mielőtt álomba merülnétek, kezdd el simogatni a karjait, csípőjét, majd lágyan a combközét is cirógasd. Amikor elhangzik az első sóhaj, táborozz le a csiklójánál. Onnan már egyenes az út...

Péntek: Randi szex

Pénteken menjetek el randizni! Hazaérve már a liftben kezdjetek csókcsatába, a köszöbön gombold ki a blúzát, és ne jussatok tovább, mint a nappali puha szőnyege. Ér egy kicsit vadulni!

Szombat: Szex a tusolóban

Mozgassátok meg kicsit a testeteket: menjetek el bicajozni, futni, úszni. Ezek után jól fog esti egy frissítő tusolás. Mássz be párod mellé a tusolóba, szappanozd be a testét, majd simítsd végig mindenét, hogy lejöjjön a hab mindenhonnan, és amikor kiszálltok, ne a törölközőt add a kezébe, hanem ereszkedj térdre előtte, és vesd be híres nyelvcsapásaidat. Biztos lehetsz benne, hogy te is kapsz valami finomat!

Vasárnap: Dupla reggeli szex

Töltsétek a fél napot az ágyban! Ébredés után mássz ki a fürdőbe fogat mosni és igyál egy pohár vizet, aztán mássz vissza kedvesed mellé, és kezdeményezz egy kellemes, ébresztő szexet. Utána beszélgessetek, bújjatok össze, álmodozzatok, majd ismételjétek meg a menetet immár kicsit éberebben. Fedezzétek fel egymás testének minden szegletét, csókolózzatok, húzzátok el a pillanatot!

MÉG TÖBB SZEX - KATTINTS IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek