Egy férfi teste sörgyárrá alakult

Egy férfi teste sörgyárrá alakult

Egy 46 éves férfi bélflórájában annyira elszaporodott a sörélesztő, hogy gyakorlatilag képes sört főzni az emésztőrendszerében.

Az index.hu azt írja, hogy az egyébként teljesen egészséges férfi zavartnak érezte magát, émelygett és gyakran a memóriája is kihagyott. Több orvoshoz is elment, de semmi rendellenességet nem találtak nála, viszont a tünetei miatt ott kellett hagynia a munkáját is. Később egy pszichiáter antidepresszánsokat írt fel neki, ami szintén nem javított a helyzetén.

Egy férfi teste sörgyárrá alakult

Néhány hónap múlva épp vezetett, amikor a rendőrök megállították, és kiderült, hogy az alkoholszintje olyan magas volt, mintha 20 egységnyi alkoholt fogyasztott volna. Végül egy gasztroenterológus mutatta ki a sörélesztőt a székletében. Kiderült, hogy a szervezete úgy működik, mint egy sörgyár. Minden alkalommal, mikor szénhidrát jut a szervezetébe, a véralkoholszintje megemelkedik, azaz  tulajdonképpen az evéstől lesz részeg.

Hogy mi történt vele ezután?

Mivel nem rajongott annyira ezért az állapotért ezért az orvosok probiotikumok segítségével kiírtották a sok felesleges baktériumot a szervezetéből. Hogy pontosan hogyan, azt itt olvasható.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek