Edzés, 7 óra alvás, egészséges ételek

Edzés, 7 óra alvás, egészséges ételek

Hugh Jackman, az X-Men sorozat szexis farkasa, Logan méltán népszerű, hiszen nem csak kedvességével, természetességével és családja iránti szeretetével tűnik ki a többi hollywood-i sztár közül, hanem irigylésre méltó izmaival is. Bár a színész a facebookján kiírta, hogy ismét kiújult orrán a rák, azért teljes gőzzel dolgozik, és tele van új feladatokkal.

Aki segítségére van izmai kidolgozásában, Michael Ryan személyi edző, akivel 20 éve barátok is. „Sydneyben találkoztunk, ahol akkoriban Hugh edzőként dolgozott. Bementem a terembe és láttam, hogy minden nő őt nézi, gondoltam, akkor biztos jó edző. Így ismerkedtünk meg, azóta is a legjobb barátok vagyunk.’ - meséli Michael.

Az X-Men filmek forgatása előtt hatalmas izmokat kellett kidolgoznia. „Heti 5 napon át 90 percet edzettünk, főleg súlyzókkal. Ezzel nemcsak az izomcsoportokra összpontosítottunk, a térdeket erősítettük, fekvőtámaszt és húzásokat is beiktattunk a mélyebb izmok fejlesztésére. Plusz fél óra kardioedzés, amellyel bemelegítünk és zsírt égettünk.” – árulta el a sztáredző. „Edzések alatt inspriáljuk egymást, mindig nyomon követjük a másik teljesítményét. Egyforma magasak és erősek vagyunk, sokszor versenyzünk, így kihozom belőle a legjobbat.”

 

Edzés, 7 óra alvás, egészséges ételek

Ryan jó tanácsokkal is ellátta azokat, akik szeretnének úgy kinézni, mint Hugh, vagy legalább tesznek erőfeszítéseket a jobb formákért. „Érdemes – főképp az első időkben – személyi edzőt fogadni, mert könnyen bekövetkezhetnek sérülések. A test regenerálódik és izmot épít zsír helyett. Szükség van legalább 7 óra alvásra éjszaka. Fontos a megfelelő étrend kialakítása, 6 kisebb étkezés naponta, az elsőt már korán reggel érdemes beiktatni, mert ez beindítja az anyagcserét. Sok fehérjét fogyasszunk, elsősorban természetesen forrásokból: sovány hús, hal és zöldségek, és figyeljünk az egészséges táplálkozásra. Szénhidrátokat csak reggel, és kora délután együnk, este már nem. Az edzéseknél fontos a pontos terv elkészítése, hogy mennyi ismétlést hajtunk végre, és ezután tudjuk fokozatosan növelni ezek számát. És még egy tanács: jó, ha van egy barát a közelben, aki segít, motivál és bátorít!„

Hugh Jackman sokszor posztolja reggelijét a facebook oldalára!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek