Csak 100 ereckiója van hátra egy 34 éves férfinak

Csak 100 ereckiója van hátra egy 34 éves férfinak

Az orvostudomány mai ismeretei szerint egy férfi akár haláláig termelheti a spermát, és elvben az ejakulációk száma nincs korlátozva. Most viszont egy olyan 34 éves férfi került az orvosok látóterébe, akinek saját bevallása szerint nagyjából még száz magömlésre lesz lehetősége.

A férfi történetét az orvostudományi híreket tekintve elég hitelesnek számító Medical Daily közli a BroBible magazinoldalra hivatkozva.

Az RLS monogramú férfi a BroBible-nek küldött e-mailjében beszámol arról, hogy az orvosok a szövetek rostos elfajulásával járó idiopátiás fibrózist diagnosztizáltak a pénisze barlangos testjeiben. Ennek következtében – saját szavai szerint – már csak pontosan 100 igazi, működő, orgazmushoz vezető erekcióra maradt lehetősége.

Csak 100 ereckiója van hátra egy 34 éves férfinak

Az úr diagnózisa annyit jelent, hogy a pénisze barlangos testjeiben megmagyarázhatatlan eredetű kötőszövet-képződést találtak az orvosok. Ha ritkán is, de ilyen kórkép valóban előfordul. Nehezebben hihető RLS beszámolójának az a része, hogy az orvosok ilyen pontosan megmondták neki, hány orgazmusra lesz még képes.

RLS leírása szerint minden merevedése bizonyos autoimmun reakciót vált ki, amely hozzájárul a kötőszövet gyarapodásához. „Én vagyok az első ilyen eset, és senki sem tudja megmondani, miért történik mindez” – írja RLS. „Nem viselek alsóneműt, nem töltök órákat a szaunában. Nem érte semmilyen tompa trauma a heréimet.”

A leírások alapján RLS tünetei leginkább a Peyronie-betegségre illenek. Ebben a ritka kórképben a péniszt fokozatosan kitölti a kötőszövet, amely eleinte a pénisz fokozott, hasfal felé való görbülését, végül teljes impotenciát okozhat. Oka ismeretlen, de rendszerint valami korábbi traumát sejtenek a hátterében. A pénisz normális működése néha még műtéttel sem állítható helyre. A teljes impotencia bekövetkezésének pontos időpontja azonban megjósolhatatlan.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek