Az 8 legjobb első randis kérdés férfiaktól

Az 8 legjobb első randis kérdés férfiaktól

Az első randin elég fagyos tud lenni a levegő, amíg el nem hangzik egy olyan kérdés, ami megtöri a jeget. 8 nő mesélte el nekünk, mi volt a legjobb első randis kérdés, amit valaha hallott. Illetve, hogy mit hallana szívesen. Urak, figyeljetek!

1. A mostani barátom az első randin az ambícióimról kérdezett. Egy nagyon érdekes beszélgetést indított be ezzel kettőnk között, amiből kiderült, hogy mire vágyunk az életben, hogyan képzeljük el a jövőnket. (Évi)

2. A barátom azt kérdezte az első randinkon, hogy milyen szövegekkel próbáltak már felszedni a párkeresőn. Jókat nevettünk mindkettőnk sztorijain, és ez megtörte a jeget. (Sára)

3. A kedvenc első randis kérdésem a “hova szeretnél utazni”. Ez sok más téma felé nyitja meg az utat. (Kati)

Az 8 legjobb első randis kérdés férfiaktól

4. Nagyon bírtam, amikor egy srác azt kérdezte tőlem, hogy milyen koncerten voltam legutóbb. Azt is megkérdezhette volna, hogy milyen zenét szeretek, de ez így sokkal specifikusabb, és sokfelé folytatódhat a beszélgetés. (Zsuzsi)

5. Imádnám, ha egy fiú megkérdezné, mi a kedvenc könyvem! Ez azt jelentené, hogy szeret olvasni, és szereti bővíteni a tudását. Szerintem tök jó párbeszéd kerekedhet belőle! (Sarolta)

6. Egyszer valaki azt kérdezte tőlem, hogy miért tartom magam introvertáltnak. Ezt azt sugallta nekem, hogy próbál megérteni, és igazán tudni akarja, milyen is vagyok. (Juli)

7. “Ha beleugorhatnál egy medencényi akármibe, akkor mi lenne az?” – ha egy fiú ezt kérdezné tőlem, tuti nagyon magas pontszámokkal indulna az első randin. (Anna)

8. Szeretem amikor a szakmámról tesznek fel konkrét kérdéseket, mert amúgy általában senkit sem érdekel, hogy pontosan mit csinálok, pedig én szívesen beszélnék róla. (Gréta)

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek