Az 5 perces szex is lehet jó - Hogyan? Így!

Az 5 perces szex is lehet jó - Hogyan? Így!

Egy kutatás szerint a nők a 23 perces szeretkezést tartják ideálisnak. Ennek a hírétől a férfiak persze teljesen lelombozódnak, hiszen ilyen sokáig képtelenség kitartani. De van megoldás!

Ugyanis a Journal of Sexual Medicine című szaklapban megjelent cikk szerint nem a percek száma, hanem az „intimitás” számít igazán a nőknek. Ez pedig azt jelenti, hogy egy ötperces gyorsmenet is lehet éppoly kielégítő, csak figyelni kell néhány részletre.

Körültekintéssel válassz helyszínt!

A gyors menetek izgalmát sokszor a lebukás veszélye adja. Úgyhogy mindenképp olyan helyen csináljátok, ahol nem szoktátok. Lógjatok be a munkahelyi irodába, húzódjatok be egy félreeső ház lépcsőházába, menjetek ki a kertetekbe. Arra viszont figyeljetek, hogy ha a másikat inkább rémiszti ez a szitu, akkor maradjatok lakáson belül, csak épp olyan helyiségben csináljátok, ahol nem szoktátok - például a fördőben, ahol van tükör, és a tusoló is nyújthat extra izgalmakat.

Az 5 perces szex is lehet jó - Hogyan? Így!

Koncentrálj a nőre!

A férfiak mindenképp kielégülnek, ezért kell az ilyen gyors meneteknél a nőre koncentrálni. Az öt percből hármat szánj az ő felizgatására, és csak utána hatolj belé! Ha nehezen nedvesedik, akkor ne légy rest egy kicsit „nyelvleckézni”.

Ne vetkőzzetek le!

A gyors menet másik fontos összetevője, hogy ne kerüljön le minden ruha rólatok. Nincs is idő rá. A férfi csak húzza le a cipzárját, a nő csak húzza fel a szoknyáját, és már mehet is a menet!

Elölről vagy hátulról?

Itt szintén döntsön a nő. Van, aki egy szemtől szemben álló pozícióra esküszik, ahol lehet csókolózni, ahol a férfi köré fonhatja a lábait. Mások viszont pont a vad, hátulról behatolós szexre izgulnak az ilyen helyzetekben.

Foglald le az érzékeit!

Csak 5 percetek van, úgyhogy vess be mindent. Érintsd a melleit, a nyakát, a hátát, és ne feledkezz meg a mentális izgatásról sem! Olyan dolgokat suttogj a fülébe, amikből kiderül, hogy ezt most azért csiáljátok, mert megőrülsz érte.

MÉG TÖBB SZEX!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek