Az 5 legrosszabb hely a szexre

Az 5 legrosszabb hely a szexre

Fel szeretnéd dobni a szexuális életedet egy kis helyváltoztatással? Tégy úgy, de ezeket a helyeket hagyd ki!

Repülőgép

Egy felmérés szerint az amerikai férfiak harmada szeretné egyszer repülőgépen csinálni. Hatalmas a lebukás veszélye, és bizony a fedélzeti személyzet nem fog szégyenlősködni, rátok törnek, és kicszednek onnan úgy, ahogy vagytok. Ráadásul egy illemhely a repülőn kb akkora, mint a hűtős otthon.

Templom

Ha egy ilyen helyen szexeltek, annak komoly következményei lehetnek. A lebukást nem ússzátok meg egy „ejnyebejnyével”, komoly bütetést is fizethettek vétketekért.

Az 5 legrosszabb hely a szexre

Közmedence

Egyrészt nem fogják jó szemmel nézni, és ez a tett büntetendő. Másrészt a női fél könnyen kap fertőzést. A közösségi medencék felében fekália nyomait találták.

Szórakozóhely

Talán csábító már a megismerkedés helyén beteljesíteni a kapcsolatot, de ez ugyanúgy közszeméremséréts, mint a korábban említett helyeken. Úgyhogy inkább menjetek haza!

Másnak az ágya

Betörni valahova, csak azért, hogy szexeljetek egy izgalmas, idegen helyen, nem túl jó ötlet. Még akkor sem, ha van hozzá kulcsod. Ha később a tulajok rájönnek – például egy kamera segítségével – akkor pert akaszthatnak a nyakatokba.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek