Az 5 legforróbb férfi szexfantázia!

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia!

Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe, de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Az első helyen vitathatatlanul a meglesett leszbikus szex áll, amibe azután a férfi is bekapcsolódik, megadva mindazt a felizgult nőknek, amire vágynak, és amit igazából csak tőle kaphatnak meg. Minden férfit tűzbe hoz, ha azt látja, ahogy két lány szenvedélyesen kényezteti egymást forró csókokkal, érzéki simogatással, netán még annál is többel...A hármas szex két lány társaságában felemelő és örökké tartó élménnyel ajándékozza meg az erősebb nem képviselőit.

A második legkívánatosabb dolog egy szexről fantáziáló férfi számára az anális szex nővel.

Sokan elzárkóznak a hátsó behatolástól, ezért a férfinek - jobb híján - csak a képzeletében valósulhat meg az anális kényeztetés.Ha nem tartasz tőle, és nem zárkózol el tőle teljes mértékben, nyújtsátok még hosszabbra az előjátékot, hogy a megszokottnál is jobban ellazulj, és partnered fordítson fokozott figyelmet az érintett tájék kényeztetésére, hogy a behatolás minél könnyebben menjen, megkímélve így a rettegett fájdalomtól.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia!

Ha a párod gyengéden közelít, és odafigyel a jelzéseidre, nem kell attól tartanod, hogy kellemetlen lesz!

A harmadik legizgatóbb gondolat a férfiak számára az orális szex nyilvános helyen.

Ez az, amit a legtöbben megborzongatóan jónak tartanak, a valóságban azonban nem próbálnák ki. A legtöbben úgy képzelik ezt el, hogy barátnőjük őrületes vágyat érez arra, hogy legféltettebb testrészüket kényeztessék, fütyülve arra, hogy bárki megláthatja őket. A fantáziavilágban ez legtöbbször parkolóban, bevásárlóközpontban vagy munkahelyen történik meg.

A negyedik helyen álló férfi fantáziát szintén kevesebben próbálnák ki a valóságban, a képzeletükben azonban rendkívül izgatónak találják.

Ez pedig a szado-mazo szex, aminek része lehet a kikötözés, a megbilincselés, az alárendeltség, különféle fokozatokban.

Az 5 legforróbb férfi szexfantázia!

Gyengédebb változatban - például a levetett harisnyával bekötött szemmel vagy plüssbilinccsel rabul ejtve - mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálni, mert durvulás nélkül is felkorbácsolhatja a kedélyeket. A férfiak megőrülnek, ha arra gondolnak, hogy párjuk ráparancsol, kényeztesse őt, mert rettentően kívánja a szexet vele.

Az ötödik helyen a női mell köré csoportosuló fantáziálgatás áll.

Ez a minden férfi számára kívánatos testrész különleges módon is bevonható a szexbe, nem csak úgy, hogy a férfi csókokkal borítja ezt az érzékeny zónát.A nő érzékien hozzásimulhat úgy a párjához, hogy egész testét átmasszírozza feszes kebleivel, vagy ami ennél is jobban felforrósítja az erősebb nem képviselőit az az, ha elképzelik, hogy péniszükkel a nő mellei közé hatolnak, és egészen addig fokozzák az izgalmakat, amíg el nem érnek a csúcsra...

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek