Az 5 kedvenc szexpozíciónk, amiben a férfi áll

Az 5 kedvenc szexpozíciónk, amiben a férfi áll

Ha már unjátok a fekve nyomást, akkor pattanjatok talpra. Sok izgalomban lesz részetek! Mi ezeket a szexpozíciókat ajánljuk.

A biciklista

A nő az ágy végére fekszik, úgy hogy felemeli a lábait, és így a feneke pontosan az ágy szélén van. A férfi az ágy végébe áll, kicsit berogyasztja a térdeit, megragadja a hölgy bokáit, és behatol. Csak szép lassan, mert a hirtelen mély behatolás fájdalmas lehet ebben a pozícióban.

A kemény szakács

A konyhapulton nem csak aprítani lehet, hanem egy gyors menetet is le lehet nyomni. A nő felül a pultra, a férfi vele szemben, a lábai közé áll. Nagyon izgató és nagyon mélyre lehet közben hatolni.

Az 5 kedvenc szexpozíciónk, amiben a férfi áll

A víziember

Itt a jó idő, hamarosan ismét meghódíthatjuk a vízpartokat. Ha találtok egy félreeső helyet próbáljátok ki a következőt: a pozitúra tulajdonképpen ugyanaz, mint a kemény szakácsnál, csak itt nincs szükség pultra, mert a vízben könnyen a csípőd köré tekeri a férfi a hölgyet.

A gyertyaszomorító

A nő gyertya állásba vágja magát (a hátára fekszik, felemeli a lábait és a derekát is, a kezével támasztja magát). A férfi a feneke felől közelít, és behatol. Nem egyszerű pozíció, és óvatosan kell duhajkodni, nehogy megsérüljön a hölgy nyaka.

A balerina

Egymással szemben álltok, a nő felemeli az egyik lábát és a férfi csípője köré fonja. És már meg is történt a behatolás!

Még több szex!

Olvass még több cikket a szexről!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek