A tökéletes férfi ismérvei

A tökéletes férfi ismérvei

A brit nők körében felmérést készítettek, hogyan képzelik el tökéletes partnerüket, és a válaszok alapján egy magas, kékszemű, izmos, szőrős mellkasú férfi rajzolódott ki.

A lista azonban korántsem ért itt véget. A Daily Express  beszámolójából az is kiderül, hogy a tökéletes férfi legyen jóképű, frissen borotvált, rövid, sötét hajú, kicsi feneke legyen és tartsa karban a testét. Természetes emellett az álomférfinek okosnak is kell lennie, rendelkezzen diplomával és egy jól fizetett állással. A nők kilencven százaléka annak örülne, ha a férfi többet keresne nála.

A háromezer 18 és 45 év közötti nővel készített felmérés során a megkérdezettek 94 százaléka a fent felsoroltak mellett még arra is vágyik, hogy párja érzékeny legyen, ugyanakkor 51 százaléknak fontos, hogy ne legyen túl búskoromor, mindig álljon készen egy kis mókára. A válaszok alapján az is fontos szempont, hogy a férfi jobban szeresse a sört a bornál, és élvezze a párjával együtt történő vásárlásokat. "A nők pontosan tudják mire vágynak, ha az álompasiról van szó. Mindent egyszerre akarnak: tökéletes külsőt, kellő ambíciót, sok pénzt, ugyanakkor legyen a férfinek gyengéd oldala is - ezek után nem meglepő, hogy a megkérdezetteknek mindössze a fele gondoja úgy, hogy a tökéletes férfi létezik" - fejtette ki Nicole Clowes, a kérdőívet összeállító társaság, a UKDating.com munkatársa.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek