A többszörös orgazmus három titka

A többszörös orgazmus három titka

Bármilyen hihetetlen, de ezúttal a férfiak orgazmusáról van szó. Ugyanis nekik is lehet többszörös! Hogy hogyan? Eláruljuk.

Optimális tesztoszteronszint

A stabilabb erekció, a rövidebb refrakter periódus (idő, amíg újra képes valaki a szexre) és a jobb orgazmus kulcsa az optimális tesztoszteronszint. Nem csak az idősebb férfiak problémája az alacsony tesztoszteronszint, egyre több 20-as, 30-as férfit érint a dolog. Még akkor is érdemes ellenőziztetni a hormon szintjét, ha nincs különösebb panasz, egy egyszerű vérteszttel kideríthető, hogy állsz. Ha alacsony, akkor tessék sok zsíros és proteinben gazdag ételt enni, nyolc órát aludni és súlyzózni.

A többszörös orgazmus három titka

A PC-izom edzése

De ne csak bicepszre gyúrj! Lehet, hogy néhány férfinek természet adta tulajdonsága az, hogy képes a többszörös orgazmusra, de ha nem tartozol a szerencsések közé, akkor megtanulhatod. Nagyon fontos az úgynevezett PC-izom edzése, ami az erekciót kontrollálja. Ha képes leszel uralni ezt az izmot, akkor el tudod majd érni, hogy egy-egy orgazmus után nem ejakulálj, és így szinte rögtön képes leszel újrakezdeni a szeretkezést és még egy (meg még egy, meg még egy) orgazmushoz jutni. Ismerkedj meg a Kegel-gyakorlatokkal, amiket bárhol, bármikor végezhetsz!

Pozícióváltás

De addig is amíg megedzed a PC-izmodat (el fog tartani egy ideig), próbálkozhatsz más módszerekkel. Pároddal válasszatok olyan pozíciókat, melyekben le tudod állítani magad még mielőtt elmennél. Ha eleget gyakorolsz, egyszer meg fogod tapasztalni az ejakuláció nélküli orgazmust. Ez persze nem lesz olyan erős, mint egy klasszikus orgazmus, de egymás után többre is képes leszel.

MÉG TÖBB SZEX! KATT IDE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek