A színek hatása mindennapjainkra

A színek hatása mindennapjainkra

A színeket kedvelőknek érdemes kipróbálniuk, milyen érzés, minden nap a megfelelő színt viselni. Az adott napnak megfelelő szín/színek viselésével sokkal kiegyensúlyozottabbak, könnyedebbek, magabiztosabbak, sikeresebbek lehetünk.

A fehér szín a tisztaság, a befogadóképesség színe, akkor jó ha őszintének, ártatlannak szeretnénk látszani, napja a hétfő.

A vörös az indulat az elemi ösztön színe, erőt és szexualitást vált ki, vágyat ébreszt, feltünést kelt. Nem véletlen, hogy a középkorban a kurtizánok ruhaszíne volt, napja a kedd. Ha viseljük kihívóbbak, bátrabbak vagyunk.

Szerda a tarka, üdítő színeké, de a tengerkék és a zöld is megnyugtató hatással, vidámsággal jár. Hordjuk, ha vidám csapatot, beszélgető társakat akarunk.

Az ibolyakéket és a bíbort akkor vegyük fel, ha befolyásoló hatással akarunk lenni másokra, ha a magunk igazát akarjuk elérni pl. azt akarjuk, hogy velünk kössenek szerződést. Napja a csütörtök.

A pasztel színek, így a rózsaszín és a világoskék a szeretet színe, napja a péntek. Randizáshoz érdemes alsónemüben vagy felsöben ilyen színt viselni, könnyebb előidézni a szerelmet, szeretetet.

Szombaton a szürke, barna, fekete a menő, ha stabilnak, komolynak akarjuk magunkat érezni.

Amikor a társaság középpontjába szeretnénk kerülni vagy vezetöi, szervezői képességünket akarjuk erősíteni, akkor viseljünk narancssárgát vagy napsárgát. Napja a vasárnap.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek