A potencianövelő hatékony lehet a meddőség ellen?

A potencianövelő hatékony lehet a meddőség ellen?

A potencianövelőkből egész polcnyi, sőt, még annál is több kelleti magát az elbizonytalanodott férfiak előtt. Mert, bár ez fura lehet, de ezeket a szereket főleg az önbizalom növelése miatt szedik a férfiak. A klasszikus értelemben vett meddőség ellen semmi hatásuk nincsen, tágabb értelemben mégis használhatóak.

Meddőség

Orvosi értelemben a meddőség a férfiaknál tulajdonképpen a megtermékenyítésre való képtelenséget fedi. De ez így azért egy picit megtévesztő, hiszen ebbe igen sok dolog belefér.

A klasszikus értelemben vett meddőség az, amikor a spermiumok minősége és mennyisége egész egyszerűen nem elegendő a megtermékenyítéshez. A gond adódhat a túl alacsony spermiumszámból, a nem megfelelő morphológiuából, a mozgékonyság sérüléséből és még számtalan egyéb részletből.

A potencianövelő hatékony lehet a meddőség ellen?

Másrészt azonban a meddőség, vagyis a megtermékenyítési képtelenség nem csak a spermiumok szemszögéből értelmezhető. Ilyen formán a meddőség egyik ága lehet az is, ha maga az aktus nem jön létre a férfi merevedési zavarai miatt. Az impotencia ellen pedig – amennyiben az nem súlyos fokú - sok esetben a potencianövelők is hatásosak lehetnek. Ezek a szerek jellemzően a vérkeringés fokozásával, vagy a pénisz simaizmainak ellazításával érik el, hogy a vér egyenletesebben és hatékonyabban áramolhasson a barlangos testekbe.

Arányok

A meddőséggel kapcsolatban azért azt is meg kell említeni, hogy a potenciazavarok a spermakép problémáihoz mérten összehasonlíthatatlanul kisebb szegmenst tudhatnak magukénak. Éppen ezért, ha meddőségről van szó a potencianövelőkkel csak az esetek igen kis százalékában érhetünk el eredményt - csak akkor, ha merevedési gondokkal állunk szemben.

Ha a teljesítménnyel nincsen baj, mégis férfi meddőséggel állunk szemben, akkor az esetek túlnyomó többségében a spermiumokkal van a gubanc. Ez ellen is lehet tenni, de nem annyira egyszerűen és nem annyira gyorsan, ahogyan a potencianövelők működnek.

A potencianövelő hatékony lehet a meddőség ellen?

A spermakép javítása hosszabb folyamat, tekintve, hogy a spermiumok képzése egy 74 napos, ismétlődő ciklus. Ahhoz, hogy mind a mennyiség mind a minőség javítható legyen – ha nem áll a háttérben valamilyen betegség -, a tápanyagbevitel fokozásával lehet tenni. Fura, de ma, a fejlett világban jellemző leginkább a tápanyaghiányos állapot. Jelenleg ez a gond az emberiség negyedét érinti.

A tápanyagok pótlása étkezéssel igazából szinte megoldhatatlan. Jó megoldás lehet a megfelelő táplálékkiegésztő, de itt ki kell emelni a megfelelő szót. A férfivitaminok tengerében ugyanis kizárólag azok hoznak igazán jó eredményt, melyek megfelelően komplexek, és a bennük szereplő anyagok felszívódása is jó. Utóbbihoz az kell, hogy az anyagok biológiailag aktív, szerves kötéssel legyenek jelen, ami praktikusan -citrát és -glükonát kötési típusokat jelent, mivel így az anyagok hasznosulása akár 80%-kal is javul!

Forrás: ratkotunde.hu


Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek