Hirdetés
A boldog emberek 5 bevált szokása

A boldog emberek 5 bevált szokása

Beindultak a boldogságkutatások, és eredményeik alapján, mi is elkezdhetünk boldogok lenni. Ehhez persze fel kell vennünk bizonyos szokásokat, amiket a boldog emberek magukénak tudnak.

Készíts terveket!

A boldog emberek hisznek abban, hogy el tudják érni céljaikat. Bíznak másokban, és hisznek abban, hogy le tudnak győzni minden nehézséget, ami az útjukba kerül. Fontos, hogy hosszú távú célokat tűzzünk ki magunk elé, úgyhogy csináljunk listát céljainkról és azokról a helyekről, emberekről, akik segíthetnek ezek elérésében.

Legyünk spirituálisak!

A boldog emberek spirituálisak. Ez nem feltétlenül jelent vallásosságot. Olvass utána a különböző spirituális tradícióknak, és hogy mit kínálnak neked. Nem kell a földtől teljesen elrugaszkodott dolgokra gondolni, mások segítése, egy önkéntes munka is nyújthat spirituális élményt.

A boldog emberek 5 bevált szokása

Dobd fel a napi rutinod!

A boldog emberek napi rutinjuk részévé teszik a szórakozást és a kihívásokat. Tudatosan beletervezik napjukba a testmozgást, a szociális eseményeket, és mást kihívást jelentő feladatokat. Írd le, melyik nap, mit fogsz csinálni!

Meditálj!

A meditáció jót tesz a léleknek. Van egy különleges fajtája a meditációnak, ami segít megszeretni önmagad és ezáltal másokat is. Ez a fajta meditáció is ugyanúgy működik, mint a többi: leülsz, becsukod a szemed, és a légzésedre koncentrálsz. De itt, ahelyett, hogy magára a pillanatra gondolnál, egy általad szeretett személyre kell godolni, és az általa keltett jó érzéseket kell átvetítened magadra és más személyekre.

Tégy fel kérdéseket magadnak!

Ha valami rossz történik, akkor kérdezd meg magadtól, hogy mennyiben hibáztatsz másokat abban, hogy így alakultak a dolgok? Azt is kérdezd meg magadtól, hogy valójában te mivel járultál hozzá az események rosszra fordulásához? Lehet, hogy rendszeresen ugyanazt a hibát követed el, és ha rájössz, mi az, akkor nekiláthatsz kijavítani ezen a rossz beidegződésen.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend