A 10 legnevetségesebb csajozós szöveg

A 10 legnevetségesebb csajozós szöveg

Van, amikor teljesen fölösleges időt pazarolni a másikra, mert biztos, hogy nem az eseted. Ha ezekkel a mondatokkal próbálnak becserkészni, fogd menekülőre!

2013.07.27

Adódhatnak olyan abszurd helyzetek, amikor egy-egy gyér próbálkozás hatalmas mosolyt csal az arcodra, mert annyira nevetséges... Íme az a 10 legviccessebb csajozós szöveg, amivel olvasóinkat akarták meghódítani - persze sikertelenül. Utólag viszont jót lehet mulatni az eseten, mert némelyik meglehetősen sajátosra sikeredett. A lányok elárulták azt is, milyen fogadtatásban részesültek az ügyetlen Don Juanok.

  1. Pont úgy nézel ki, mint az exem! - ezzel a mondattal akarta elcsavarni a fejem egy srác egy házibuliban. Nem igazán járt sikerrel, javasoltam neki, hogy inkább a volt barátnőjénél pedálozzon, vagy keressen másik ismerkedős szöveget... Sára (21)
  2. Ma este buli lesz a gatyámban, Te is jössz? - így állta utamat az egyik előadás után egy csoporttársam az egyetemen. Először borzasztóan elpirultam, aztán kitört belőlem a nevetés, és közöltem, hogy már van programom... Vesztére a barátai végighallgatták az egészet. Gina (28)
  3. Egy csokis shaket kérek és a telefonszámodat! - egy kávézóban dolgoztam, amikor az egyik vendég így adta le a rendelését. A turmixot megkapta, a számomat nem... Vanda (32)
  4. Te bújtál már ágyba idegennel? Mert én nem, és gondoltam, veled kipróbálnám... - először azt hittem, hogy ez a pasi viccel, de rá kellett jönnöm, hogy komolyan beszél. Mindezt úgy, hogy mindketten a sorunkra vártunk a bankban. Nem éltem a felkínált lehetőséggel. Zsóka (29)
  5. Egy modellügynökségnek dolgozom, és elég felkapott vagyok! - így reklámozta magát nálam egy meglehetősen sajátos külsejű srác. Nem jutott más eszembe, csak hogy visszakérdezzek: És mit csinálsz? Takarítasz? Nóra (24)
  6. Ma este abban a megtiszteltetésben lesz részed, hogy végig veled leszek! - örvendezett a barátnőm férjének a barátja, akit azért hoztak el a közös programunkra, hogy engem szórakoztasson, mert azt gondolták, így könnyebben elfelejtem a szakítást. Azt hiszem, lehettem volna kedvesebb is ezzel az egyébként helyes fiúval, de egyszerűen kiszaladt belőlem: Nem baj, ha én ennek nem örülök ennyire? Lili (24)
  7. Még sosem láttam ennyire szőke hajat! - az irodába nemrég felvett gyakornok próbált így közelebb férkőzni hozzám, a liftben, így mások szerencsére nem hallották. Észrevettem, hogy fixíroz egy ideje, így nem ért váratlanul. Meg is kérdeztem, hogy nagykorú-e már... Kinga (34)
  8. Hölgyem, van magán bugyi? - ügyfélszolgálaton dolgoztam, és szinte egész nap a kliensekkel telefonáltam. Az egyiküknek nagyon megtetszett a hangom, és a formaságok lerendezése után ezzel a cseppet sem szívbajos kérdéssel rukkolt elő... Mivel mindennel végeztünk, egyszerűen letettem a kagylót. Mariann (29)
  9. Azt írta a horoszkópom, hogy ma megtalálhatom az igazit. Szerintem Te vagy az! - a barátnőimmel hatalmas nevetéssel fogadtuk a kissé spicces srác kijelentését, amit nekem címezett, ugyanis épp az én lánybúcsúmat tartottuk, az eskvüvőm előtti utolsó szombaton. Megmutattam Neki a "Foglalt" feliratot a pólómon, így rögtön értette, mi a dörgés. Szonja (27)
  10. Imádom, ha egy nőnek széles a csípője és nagy a feneke! - ez volt körülbelül a harmadik mondata annak a férfinek, akivel egy internetes társkeresőn leveleztem hetekig, majd végre rászántam magam a személyes találkozóra, mert szimpatikusnak találtam. Még ki sem hozták az italomat, faképnél hagytam, és mondtam, hogy én pedig utálom a neveletlen bunkókat! Gabi (30)
Kapcsolódó írások
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek