6 orgazmusgyilkos szokás

6 orgazmusgyilkos szokás

Szeretnéd, hogy a nőnek is jó legyen? Akkor olvasd el a következő tanácsokat, mert lehet, hogy bár jót akarsz, valójában megölöd az orgazmusát.

Túl gyorsan a lényegre térsz

Talán úgy tűnhet, hogy a legjobb módszer a nő mielőbbi orgazmusához, ha az első pillanatól a csiklójára tapadsz, de tévedsz! Sőt, ez a módszer késlelteti a csúcsrajutást. Előbb más módon izgasd fel, és utána térj rá a lényegre, de akkor is csak finoman kezdj neki!

„Mindjárt elmész?”

Ha mindjárt elmenne, azt éreznéd, úgyhogy pofa be, és hagyd, hogy eljusson a csúcsra. A legtöbb nő szexuális frusztrációja onnan jön, hogy azt hiszik, túl sokáig tart neki elmenni, úgyhogy minél inkább sürgeted, annál később fog elmenni. Vagy leginkább soha.

6 orgazmusgyilkos szokás

Sebességváltás

A női orgazmushoz egyenletes tempóra van szükség. Ha hirtelen úgy döntesz, hogy most felgyorsítasz, akkor valójában lelassítod a csúcsra vezető útját. Ha azt mondja: „Még”, akkor folytasd, amit csináltál addig, és ne kezdj kreatívkodni.

Show-t csinálsz a dologból

Tök jó, ha próbálod megfogadni az interneten olvasott tippeket, de azért ne vidd túlzásba, és pláne ne pornó filmekből próbálj meg ellesni mozdulatokat, mert lehet, hogy ott jól nézett ki, de ő nem biztos, hogy élvezné. Inkább koncentrálj rá, és ne a feladatra! A bensőségesség és a kettőtök közötti kontakt tudja igazán felcsigázni a nőt szex közben.

Bekapcsolva hagyod a tévét

Az orgazmushoz kell a koncentráció, úgyhogy bármi, ami ezt megzavarhatja, elveszi a nő orgazmusát. Úgyhogy kapcsljátok ki a tévét, keressetek egy zavartalan helyet, és indulhat az orgazmus vadászat.

Túl sok bók

A nők sokszor kívülről szemlélik az együttléteteket, vagy legalábbis nagyon messzire kalandoznak, és egyetlen bók is visszaránthatja őket a „valóságba”, és kiesnek a ritmusból. Ráadásul a bókoktól elkezdenek arról gondolkodni, hogy most hogy nézhetnek ki, tényleg jó a seggük stb...

MÉG TÖBB CIKK A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek