5 trükk az eget rengető orgazmusért

5 trükk az eget rengető orgazmusért

A férfiak szívesen adnak egymásnak csajozási vagy edzési tanácsokat, de ha szexről van szó, mindjárt szemérmesebbek, és ha rá is jöttek valami nagyszerű fogásra, megtartják maguknak. Minket viszont nem ilyen fából faragtak.

Egy feltáratlan terület

Ha még nem ismerkedtél volna meg vele, akkor most bemutatunk a perineumodnak. A perineum a herék és a fenék között elhelyezkedő terület, ami elképesztő élvezetek tárházát nyitja meg. Ezen az aprócska területen rengeteg idegvégződés van, így amikor szeretkeztek a barátnőddel, kérd meg, hogy nyomja meg ezt a részt. Előfordulhat, hogy férfi létedre többszörös orgazmusod lesz!

Kegel-gyakorlat

A nők előszeretettel végzik a Kegel-gyakorlatokat, ami csodát művel a vaginájukkal. A férfiaknak nem kevésbé tesz jót! Próbáld meg az izmaiddal fel-le mozgatni a cerkád, meglásd a gyakorlásnak meglesz a gyümölcse az ágyban.

5 trükk az eget rengető orgazmusért

Késleltesd!

Ha már érzed, hogy egy köpésnyire van a csúcs, akkor állj le, lassíts a tempón. Ha ezt meg tudod tenni, akkor az orgazmusod olyan hatalmas lesz, amilyenről eddig nem is hallottál.

Légy tesztoszteron-bomba!

A következő szeretkezés előtt végezz valami olyan tevékenységet, ami rendesen megdobja a véred tesztoszteron-szintjét. Például fuss!

Emeld a tétet!

Amikor ejakulálsz, a herék felfelé mozdulnak, hogy erőt adjanak a kilövellésnek. Ha még egy kicsit te is rásegítesz erre az emelésre, akkor eget rengető orgazmusban lesz részed. Kérd meg a barátnődet, hogy segítsen!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek