5 tipp a jobb orgazmusért

5 tipp a jobb orgazmusért

A kiegyensúlyozott szexuális élet sokszor olyan apróságokon múlik, amire nem is gondolnánk. Például tudtad, hogy a kókuszolaj nem csak főzésre jó?

- Vágy, fantázia, szexuális stimuláció – legnagyobb erogén zónánk valójában az agyunk, ezért érdemes hangulatba hozni. Egy kis szex-chat az esti randi előtt, szexi fehérnemű, illatgyertya, kellemes zene – ezek megteremtik a feltételeket.

 

- A kókuszolaj nem csak a gasztronómia új kedvence, de a szexiparé is. Kellemes az illata, organikus, finom, gombaölő és antibakteriális hatású. Használat előtt mikrózd langyosra, és már használhatod is (erotikus) masszázsolajként. Nem csak síkosít, de még a bőrt is táplálja. Természetesen óvszerrel együtt nem szabad használni, mert a latexre gyakorolhat nem kívánt hatást.

 

- Ki mondta, hogy a kényelmes szex nem jó szex? Nyugodtan használj párnákat: misszonárius pózban tedd a feneked alá, kutyapózban a mellkasod alá, a lényeg, hogy ne vonja el semmi a figyelmedet az élvezetről.

 

5 tipp a jobb orgazmusért

 

- A zoknit szinte mindenki vágygyilkosnak tartja, pedig egy kutatás szerint sokan azért nem jutnak el a csúcsra, mert fáznak szex közben. Ezért a vizsgált alanyokra zoknit adnak, és láss csodát, 30 százalékkal többen értek el orgazmust, mint zokni nélkül.

 

- Nagyon egyszerű tippnek hangzik, de beválik: légy kedves. Azok, akik többször kapnak bókokat, akik úgy érzik, szeretik őket, jobb, egészségesebb szexuális életet élnek. Könnyebben jutnak el a csúcsra is, hiszen nem a hiányosságaikkal foglalkoznak szeretkezés közben, hanem magával az aktussal.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek