5 tipp a feledhetetlen misszionárius pózért!

5 tipp a feledhetetlen misszionárius pózért!

Még hogy a misszionárius uncsi! Dobjátok fel azekkel az apró fogásokkal!

1. Párnázd alá!

Tégy egy párnát a feneke alá! Ez mindkettőtöknek jó lesz, mert a vagina szűkebbnek fog érződni, így szerezve nagyobb élvezetet a pasinak, és a hölgy érzékeny részei is jobban érintettek lesznek, ami tetszeni fog neki.

5 tipp a feledhetetlen misszionárius pózért!

2. Foglalkozz a csiklóval!

Nem mindenkinek megy könnyen az orgazmus, úgyhogy segíts rá azzal, hogy folyamatosan izgatod a csiklóját miközben misszionáriusoztok. Használd a kezed, egy virátor vagy egy péniszgyűrűt.

3. Vigyétek ki!

Vigyétek ki az ágyból a misszionáriust! Elég, ha csak a kanapéig juttok, már az is izgató újdonságként fog hatni. Tegyetek magatok alá egy törcsit, hogy nehogy a tisztaságért való aggodalom rontsa dugába a szép estét.

4. Vedd a nyakadba!

A hölgy emelje fel a lábait, és lábfejeit nyugodtan pihentesse a férfi vállán. Ez elősegíti a mélyebb behatolást, és egy egészen új szögből látjátok majd a világot!

5. Vesd be a tuti tachnikát!

Ez az egyszerű trükk 56 százalékkal megemeli az esélyét annak, hogy a nőknek orgazmusa legyen. Ennyi az egész: kicsit csússz feljebb a szokásosnál, úgy, hogy a mellkasod a nő egy vállánál legyen. Ebben a pózban sokkal jobban izgatod a csiklóját, úgyhogy az élvezet biztosított.

MÉG TÖBB SZEX TIPP

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek