5 szexpóz, amit minden párnak ki kellene próbálnia!

5 szexpóz, amit minden párnak ki kellene próbálnia!

Sosem árt kicsit beizzítani a rakétákat, és felturbózni a szexuális életet. Ezek a pozíciók jól megfűszerezik majd az életeteket!

A vízesés

Előnye: A vér a férfi fejébe szalad majd.

5 szexpóz, amit minden párnak ki kellene próbálnia!

Így csináljátok: A férfi feküdjön le úgy az ágyra, hogy a feje és a vállai lelógjanak az ágyról. A hölgy pedig lovaglóülésben telepedjen az ölébe. Így a vér a férfi fejébe szalad majd, és sosem tapasztalt élvezetet nyújt a csúcsra jutás.

Csomagolt ajándék

Előnye: Pihentető pozíció mélyebb behatolással és több intimitással.

Így csináljátok: Mindketten feküdjetek az oldalatokra egymással szemben. A hölgy széttárja a lábait, és míg a férfi behatol, addig összekulcsolja a háta mögött őket.

Az arcon ülő

Előnye: Kényelmes pozíció a nőnek, erotikus a férfinak.

Így csináljátok: A hölgy feje alá rakjatok egy párnát, a férfi pedig lovagolja meg a vállait – ebből már látszik, hogy orális pozícióról van szó. A férfi kapaszkodjon meg az ágy támlájában vagy támaszkodjon a falnak.

A fúzió

Előnye: Gyorsabb orgazmus a nőnek; egyszerű mozdulatok.

5 szexpóz, amit minden párnak ki kellene próbálnia!

Így csináljátok: Az úr feküdjön hanyatt kis terpeszben, és a karjaival tartsa magát ülő pozícióban. A hölgy szemben vele üljön az ölébe, és tegye a lábait a férfi vállaira.

A hóangyal

Előnye: A hölgy premier plánban élvezheti a feneked látványát.

Így csináljátok: A lány feküdjön a hátára, a férfi pedig háttal neki lovagolja meg, de fekve. A hölgy a lábaival átkulcsolja a férfi hátát, aztán belemarkol a férfi fenekébe, hogy ezzel segítse fel le csúszni. A markolás közben kicsit masszírozhat is!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek