5 Kámaszútra pozíció, amit ki kell próbálni!

5 Kámaszútra pozíció, amit ki kell próbálni!

A Kámaszútra tele van sokszor viccesen nyakatekert pozíciókkal, de azért található benne néhány nagyon jó pozitúra. Íme a kedvenceink!

Sammukha

A nő áll és hátát a falnak dönti, lábait pedig széttárja, amennyire csak tudja. A férfi szembe áll vele, és így hatol be. A pozíció nagyon intim, mivel szemtől-szemben állnak egymással a partnerek. Ha a nő nagyon alacsony, akkor a férfi vagy letérdel, vagy a nő áll fel valamilyen emelvényre.

Janukurpara

Ez egy kissé nagyobb erőt kívánó feladat, mert itt a nő tulajdonképpen a férfi nyakából lóg, aki megtartja őt. Tehát: a nő a férfi nyaka köré fonja kezeit, a férfi pedig a nő térde alatt nyúl át (a térdhajlatban lesz a könyöke), és a fenekénél fogja a nőt.

5 Kámaszútra pozíció, amit ki kell próbálni!

Piditaka

Az előzővel szemben ez egy nagyon egyszerű, kényelmes pozíció. A nő a hátán fekszik, és térdeit felhúzza a mellkasára, míg lábfejei a férfi mellkasán nyugszanak, aki előtte térdel és úgy emeli fel a nő csípőjét, hogy belé tudjon hatolni.

Virsha

Ismertebb, modern kori nevén a fordított lovaglópóz. Azaz a nő van felül, és a hátát mutatja a férfinak. Semmi nyakatekertség sincs benne, úgyhogy alkalmazzátk gyakrabban!

Tripadam

Ez egy gyors menetre tökéletes pozíció. Álljatok egymással szembe, a férfi a térhajlatánál fogva emelje fel a nő egyik lábát, és így hatoljon be.

MÉG TÖBB POZÍCIÓ, MÉG TÖBB TÉMA A SZEXRŐL

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek