5 hiba, amit az előjáték során elkövetsz

5 hiba, amit az előjáték során elkövetsz

Előjáték nélkül ez bizony csak szex - ami nem rossz, de ahhoz, hogy egy olyan oldalát ismerd meg a nőnek, amit eddig még nem láttál, kell a felvezetés. Hogy hibátlan legyen, ezekre figyelj!

Csak egy pontra fókuszálsz

Jó dolog, ha céltudatos vagy, csak nem az ágyban. A női szeméremtest izgalmas hely, de ha folyton csak oda irányítod a figyelmedet, akkor a hölgy egy idő után ásítozni fog az unalomtól. Használd a kezed, alkad, nyelved és kalandozz más területekre is, úgy mint a nyak, fül, hát, csukló.

Túl sokat dumálsz

Az előjátéknak lehetnek verbális elemei, de csak óvatosan azzal, hogy mit mondasz. Ez nem a legmegfelelőbb alkalom egy új becenév bevezetésére, és a mocskos szavakkal is csak óvatosan kísérletezz.

5 hiba, amit az előjáték során elkövetsz

A legjobb, ha kiválasztod valamelyik testrészét, és elmondod neki, hogy milyen szexinek találod, vagy meséld el az egyik szexuális fantáziádat, amiben ő is benne van. Semmiféle hétköznapi dolog ne jöjjön szóba, úgy mint munka, barátok, evés stb...

Túl gyors vagy túl durva vagy

Menvan a helye egy gyors menetnek, ahol inkább a körülmények helyettesítik az előjátékot. Azonban nem lehet minden együttlét ilyen. Egy nőnek átlagosan 15 percre van szüksége ahhoz, hogy igazán belemelegedjen a szeretkezésbe. Ne sürgesd!

Az sem jó, ha túl durva vagy. Ha a csiklójához érsz légy gyengéd. Később lehet kicsit keményebbnek lenni, de ahhoz végig kell járni egy utat.

Sosem hagyod ki

Mármint az előjátékot. Persze ezt csak akkor teheted, ha tudod mikor teheted. A kapcsolat elején, amikor teljesen odavagytok egymásért, sokszor ki lehet hagyni. Egy hosszú kapcsolatban pedig már ismered a partnered annyira, hogy tudd, mikor vághattok rögtön a közepébe.

Nem olvasod őt

Figyelj rá, minden nő egy külön világ. Lehet, hogy megvannak a jól bejáratott fogásaid, de ne légy rest változtatni rajtuk, ha azt látod, partnerednek másra van szüksége. Ha odavan a kanapén való csókcsatától, akkor ne cipeld be az ágyba, ha furán néz, amikor mocskosan kezdesz beszélni, hagyd abba.

MÉG TÖBB SZEX!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek