5 dolog, amit nem tudtál a péniszről

5 dolog, amit nem tudtál a péniszről

Azt gondoltad, mindent tudsz a nemi szervedről? Mi kételkedünk ebben. Íme 5 dolog, amit szerintünk nem sejtettél.

1. Nehéz súlyokat emelhetsz vele

Los Angelesben Tu Jin-Sheng kung fu nagymester arra tanítja tanítványait, hogy hogyan tudnak minél nehezebb dolgokat megemelni a péniszükkel. Korábban a média is felkapta tevékenységüket, amikor a mester egy kamiont vontatott el a nemiszervével, majd később az egyik tanítványa egy II. világháborús harci repülőt húzott végig a kifutópályán.

2. A reggeli merevedés fájdalmas is lehet

Az álomtól függetlenül a férfiak minden reggel merev hímtaggal ébrednek. Az éjszaka folyamán 3-5 erekcióban is részük van, csak azokra nem emlékeznek. Ám van egy olyan ritka betegség, ami fájdalmassá teszi ezeket az éjszakai merevedéseket... A nappaliakat nem, de az éjszakai fájdalom felébreszti a szenvedő alanyt. Az orovosoknak egyelőre fejtörést okoz ez a jelenség.

5 dolog, amit nem tudtál a péniszről

3. A nők úgy emlékeznek, hogy nagyobb

Egy kutatás azt fedezte fel, hogy a nők méretesebb péniszre emlékeznek. 41 nő 30 percig fogott egy műpéniszt a kezében, majd egy zsákból kellett kihúzniuk azt, amelyiket hasonló méretűnek éreztek. Szinte az összes nő nagyobbat húzott. Áldott memória!

4. Van, aki szereti, ha tökön rúgják

Bizony. Ez egy szadomazochista fétis. A japánoknak természetesen nevük is van rá: Tamakeri.

5. Ha erekciód van, rossz döntéseket hozol

Ezt eddig is sejthetted, de tudományos bizonyíték is van rá. Egy 2005-ös kísérletben 35 férfinak kellett kitöltenie egy kérdőívet normál és felizgatott állapotban. Az utóbbi esetben mindent sokkal szexibbnek láttak, és olyan dolgokat is bevállaltak, amiket amúgy soha, csak azért, hogy valaki végre lefektesse őket.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek