5 dolog, amit eddig nem tudtál a férfiakról!

5 dolog, amit eddig nem tudtál a férfiakról!

Egy angol kutatócsoport tanulmányozta a férfiak titkos szokásait, amelyek közül most megosztunk veletek néhányat. 5 dolog, amit eddig nem tudtál a férfiakról!

Szexbeszéd

Az első és egyben talán legmeglepőbb, hogy a férfiak sokkal többet beszélnek az exeikről a barátaiknak, mint az aktuális partnerükről. A tanulmány szerint a pasik többsége elég féltékeny típus, ezért még a haverok előtt sem szeretnek a szeretett személyről beszélni. Próbálják megőrizni a privát szférát ameddig csak lehet. Ez alól egyedül a szex téma lehet kivétel, a szexuális életükről és tapasztalataikról szívesen fecsegnek másoknak is.

"Családi" fantáziálás

A legtöbb férfi akarva akaratlanul is jól körülnéz partnere környezetében, legyen szó egy testvérről vagy a legjobb barátnőről. Szinte százszázalékos hogy beindul a fantáziájuk és elképzelik őket különböző szituációkban, például akár meztelenül is. Figyelnek a részletekre, hiszen tudják, hogy ők fontos szerepet játszanak barátnőjük életében. Ez persze nem jelenti azt, hogy próbálkoznának vagy kikezdenének velük, pusztán azt, hogy szemük a pályán van.

Titokban használja a dolgaid!

A furcsa szokások közé tartozik, hogy a pasid titokban használja a Te dolgaidat, a samponodat, krémedet vagy éppen a tusfürdődet.

5 dolog, amit eddig nem tudtál a férfiakról!

Mivel túlteng bennük a kíváncsiság, titokban szeretik kipróbálni a szemránckrémedet vagy a legújabb virágillatú samponodat is.

Nem értenek a "férfias dolgokhoz"?

A legtöbb férfi nem igazán ért a „férfias dolgokhoz”. A nők elvárják, hogy ha defektet kap a kocsi kereke vagy elromlik valamilyen műszaki a dolog otthon, a párjuk majd rendbe hozza. A felmérés szerint azonban a pasik fele nem ért ezekhez a dolgokhoz, így próbálják elkerülni ezeket a számukra kínos szituációkat.

Ők is hiúak

A „nők sokkal hiúbbak, mint a férfiak” - mondják sokan, azonban ez nem teljesen így van. Ők is küzdenek a belső bizonytalansággal és ők is ugyanúgy aggódnak a súlyuk, hajuk és kinézetük miatt. Megdöbbentő, de például ugyanúgy vannak anorexiával diagnosztizált férfiak, mint nők, igaz kisebb számban. Ezért mi se felejtsük el megdicsérni a legújabb frizurájukat vagy ingüket, mert nekik is ugyanúgy számít és jólesik, mint nekünk.

Egy angol kutatócsoport tanulmányozta a férfiak titkos szokásait, amelyek közül most megosztunk veletek néhányat. 5 dolog, amit eddig nem tudtál a férfiakról!
Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek