5 arcpirító kérdés a szexről – Megválaszolva!

5 arcpirító kérdés a szexről – Megválaszolva!

Már sokszor hallhattuk, hogy hülye kérdés nincsen, de azért vannak bizonyos dolgok, amikre nem merünk rákérdezni. Nem is kell, mert mi feltettük helyettetek ezeket a kínos kérdéseket, és most meg is adjuk rájuk a válaszokat!

1. Hogyan lehetne nagyobb a péniszem?

Nem szeretünk rossz hírekkel szolgálni, de a válasz az, hogy sehogy (vagy nagyon-nagyon nehezen). De a lényeg itt az, hogy nincs is rá szükség! Vannak bizonyos pozíciók, amikben nagyobbnak érződhetsz, ilyen például az a póz, amiben a nő hason fekszik egy párnával a medencecsontja alatt, és a férfi hátulról hatol belé. A látványon pedig az is sokat segít, ha megkopasztod a szerszámodat.

2. Tényleg a méret a lényeg?

Ez nőfüggő. A vaginális orgazmusra képes nők egyharmada azt állítja, hogy ha nagyobb a szerszám, akkor nagyobb az esély az orgazmusra.

5 arcpirító kérdés a szexről – Megválaszolva!

Azt viszont ne felejtsük el, hogy a nők döntő többsége nem képes csupán a behatolástól elmenni. Ezért náluk a hímvessző mérete kevésbé fontos tényező, ha amúgy ügyes vagy az ágyban. Így ahelyett, hogy azon rimánkodsz, mekkora a péniszed, fedezd fel a testét!

3. Mennyit várjak, hogy felhívjam, miután megadta a számát?

Várj 24 órát, és tedd meg a lépést. A facebook, sms, státusz frissítések világában a háromnapos szabály már divatjamúlt. Ne bonyolítsd túl a dolgot: mondd el neki, mennyire örülsz, hogy megismerhetted, és hogy szeretnéd elvinni őt vacsorázni/kávézni/iszogatni szombat este. Beszéljétek meg, hol, mikor találkoztok, és már kész is a várva várt randi!

4. Miért nem nyeli le?

Ne vedd személyes sértésnek. Néhány nő csak egyszerűen nem szereti az ízért. Mások viszont kedvelik, és a kötődés egy újabb fokának tekintik. Akinek nincs hozzá gyomra, azt ne erőltesd rá, mert még a végén leszokik arról a jó szokásáról, hogy szájjal is kielégítsen.

5. Hogyan előzhetem meg a korai elsülést?

Ez megint egy olyan dolog, amit a férfiak túlértékelnek. Nem egy pornófilmben szerepelsz! A nők nem várják el tőled, hogy órákon át bírd. Egy kutatás szerint az ideális hossz 3 ás 13 perc között van. Inkább arra figyelj, hogy a behatolás előtt alaposan készítsd elő a terepet egy hosszú előjátékkal.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek