4 szexpóz, amit jó messzire kerülj el, ha félted a péniszed!

4 szexpóz, amit jó messzire kerülj el, ha félted a péniszed!

Azt mondják, hogy szexbalesetek főleg akkor adódhatnak, ha szokatlan helyen művelitek a szexet, nem pedig a nyakatekert szexpózok okozzák.

Ennek ellenére mégis hallottunk már olyanról, hogy valakinek úgy beállt a háta szeretkezés közben, hogy négykézláb ment be az ügyeletre, no meg a “törött pénisz” kifejezés is ismerős. Hogy ezeket elkerüld, kerüld ezeket a pózokat is, vagy legalábbis viseltess tisztelettel irántuk!

A mohó szakács

Ez az a pozitúra, amikor a nő a plut szélén ül, a férfi pedig – mivel magas a pult – lábujjhegyen próbál behatolni.

4 szexpóz, amit jó messzire kerülj el, ha félted a péniszed!

Ez azért veszélyes, mert ha a szakács tényleg nagyon mohó, és véletlenül nem talál be pontosan, akkor a pénisze vagy a pulttal, vagy a hölgy szeméremcsontjával ütközik frontálisan. Ez okozhatja a hímvessző megtörését.

A fitness gömbvillám

A férfi egy felfújható fitness labdára ül, a talpai a földön. A nő neki háttal az ölébe ül. Ez a pozíció azért rendkívül veszélyes, mert közben könnyen megtörténhet, hogy a pénisz kicsúszik a vaginából és nem talál vissza a helyére, a hölgy pedig teljes súlyával rázuhan a merev hímtagra. Aucs!

Lovaglás hátrahajlással

A férfi a hátán fekszik, a nő pedig “meglovagolja”. Klasszkus lavagló egy csavarral! Ugyanis ha a hölgy nem előre hajol, hanem inkább hátra, akkor kellemetlen dolog történhet. Ugyanúgy, mint a térd vagy a könyök , a pénisz is kerülhet túlnyújtott helyzetbe (amikor a természetesnél jobban kifeszül valamilyen nyomás hatására). Hogy ez ne történhessen meg, érdemes a hölgyet a mellkas fölé húzni.

Az ugráló bot

A férfi áll, a nő a dereka köré kulcsolja a lábait. Ebben a pozícióban a férfi tartja a hölgy teljes testsúlyát, és a térdei rugózásával adja az ütemet. Több szempontból is veszélyes a pozíció. Egyrészt, nagyon könnyen megfájdulhat tőle a férfi hátizma, Másrészt, eldőlhettek, ha a pasi nem áll biztos lábakon. Harmadrészt, könnyen megtörténhet, hogy az úr véletlenül elejti a hölgyet…

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek