Hirdetés
3 jel a férfi testén, ami arra utal, hogy nő volt

3 jel a férfi testén, ami arra utal, hogy nő volt

Egy ponton mindannyian nők voltunk - a férfiak is. És erre számos bizonyíték van a testükön.

Amíg a hormonok nem lépnek közbe, addig minden embrio nőnek készül. Ha megérkezik a tesztoszteron, akkor kezd el átalakulni férfivá a csöppség, de addigra már elkezdtek kialakulni a női szervei... Íme a nyomok!

A mellbimbók

A férfi mellbimbói tényleg csak 'díszek', de a megfelelő hormonok hatására akár tejcsárdák is lehetnének. A mellbimbók az embriófejlődés nagyon korai szakaszában alakulnak ki. A nők a szülést követően azért képesek tejet fakasztani a mellbimbójukból, mert prolaktin és az oxítocin nevű hormonok segítenek nekik ebben. A férfiak is tudnának ilyet, ha hasonló segítséget kapnának.

3 jel a férfi testén, ami arra utal, hogy nő volt

A pénisz

A dihidrotesztoszteron nevű hormon által lesz a genitális rügyből pénisz. Ha ez nem történne meg, akkor csikló válna belőle. Reméljük, ezek után többre értékelik majd az urak a csiklót!

Az a fura varrásszerű vonal a herezacskón és a péniszen

Ha ez nem lenne, akkor vaginád lenne. A magzati fejlődés elején még mindenkinek nyílás van a nemiszervén, majd a férfihormonok hatására ez összezáródik, de a nyílás helye ott marad, mint egy 'sebhely'. Emlékeztessen ez arra, hogy egyszer te is nő voltál.

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek
Pirula Trend