3 gyakorlat, ami jobb szeretőt farag belőled

3 gyakorlat, ami jobb szeretőt farag belőled

A szex néha erőt próbáló dolog. Bizonyos pozíciók bizony rendesen megmozgatnak egyes izomcsoportokat, még az olyanok is, amik elsőre kényelmesnek néznek ki. Nem árt kicsit rájuk gyúrni!

Misszionárius póz - fekvőtámasz

A misszionárius pózban a férfinak szinte végig tartania kell magát, tehát erős karok és felsőtest szükségeltetik hozzá. Hogy ezt a fajta erőmlétet megszerezd, csinálj fekvőtámyaszokat, de ne akármilyet!

Helyezkedj el úgy, mintha fekvőtámaszt készülnél csinálni, csak a könyökeidet rakd nagyon közel a bordáidhoz. Hajlítsd be a karjaidat, úgy hogy 8-10 centivel a föld felett legyen a törzsöd. Feszítsd a feneked és ereszd a föld felé a csípődet közben pedig nyújtsd ki a karjaidat, a fejedet és a mellkasodat told a plafon irányába. Állj meg így, majd vedd fel újra a kezdőpozíciót.

Lovagló póz - híd állás

Az, hogy ő van felül még nem azt jelenti, hogy neked nem kell semmit sem csinálnod. Hogy stabil alapot tudj neki biztosítani, erős csípő és törzs izmaidnak kell lennie.

3 gyakorlat, ami jobb szeretőt farag belőled

Feküdj a hátadra egyenes lábakkal, és úgy, hogy a karjaid 45 fokos szöget zárjanak be a törzseddel. Emeld fel a csípődet úgy, hogy a sarkaidat és a tenyeredet a földnek nyomod, a fenekedet pedig feszíted. Tartsd ezt meg 30 másodpercig. Ismételd meg mindig 15 másodperccel hosszabb ideg, míg el nem éred a 2 percet!

Ölben ölős - V-felülés

Szintén könnyű feladatnak tűnik, amikor a nő a férfi ölébe ül face-to-face, pedig sok férfi panaszkodik az utána érzett fájdalomra. Bizony itt is kellenek az erős csípő és hasizmok.

Feküdj a földre, emeld fel a lábad és a felsőtested is, úgy hogy 45 fokos szöget zárjon be a kettő. Tartsd ki ezt a pozíciót egy percig. Ha nagyon nehéznek találod eleinte, akkor hajlítsd be közben a térded.

MÉG TÖBB ÉRDEKES DOLOG A SZEXRŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek