3-4 órán át bírja a pasim a szexet - De én nem!

3-4 órán át bírja a pasim a szexet - De én nem!

Sok nő álma, hogy a férfi, akivel szeretkezik sokáig bírja késleltetni az orgaznusát. Olvasónk viszont már azt nem bírja, hogy párja túl sokáig képes húzni a dolgot. Dr. Kohári György szexuálterapeuta szakértőnk adott neki tanácsot.

"Kedves Doktor Úr!

Boldog párkapcsolatban élünk a párommal. Nagyon szeretjük egymást, együtt tervezzük a jövőnket. Mind a ketten szeretünk szeretkezni egymással. Minden szuper, viszont engem frusztrál, hogy a párom 3-4 órán át képes úgy szeretkezni, hogy nincsen orgazmusa csak a következő aktusnál. Igazából ez változó, de órákig bírja - velem ellentétben. Szabályozható ez? Normális? Nem kellene orvoshoz fordulni? Vagy velem van a baj? A párom szerint nincs szükség orvosra, ő szerinte ez nem szabályozható, jön magától, bár érzi,hogy néha tudja írányítani. Próbáltam erről vele beszélgetni, hogy alakult ki ez nála, minek hatására? A válasz az volt, hogy vele született tehetség. Én úgy érzem kielégíthetetlen. A doktor úr szerint mi lenne a megfelelő megoldás?

Válaszát előre is köszönöm!
Anna"

3-4 órán át bírja a pasim a szexet - De én nem!

Kedves Kérdező!

Néhány kérdésre válaszoljon meg magának és talán azzal előrébb juthat.

1. Mi zavarja a legjobban abban hogy a párja sokáig "bírja"?
2. A szex az valamilyen szinten verseny?
3. Mi jobb elfoglaltság van annál, hogy szeretkeznek?
4. Ha már 3-4 óra, akkor próbálta-e már, hogy többször élvezzen el közben?

A szabályozásról:

A gátizomzat megfeszítése (azon állapot elérése, hogy igyekszik visszatartani az ejakulációt paradox módon sietteti, míg a gát ellazítása késlelteti, egyeseknél meg is akadályozhatja az orgazmus kialakulását.) Szóval ha a párja megfeszíti a gátizomzatát várhatóan gyorsabban ér a csúcsra.

Üdvözlettel,
dr. Kohári György

KÉRDEZZEN ÖN IS SZAKÉRTŐINKTŐL!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek