12 meglepő tény, amit nem tudtál a péniszedről

12 meglepő tény, amit nem tudtál a péniszedről

A férfiak rengeteget foglalkoznak férfiasságukkal, ennek ellenére igencsak keveset tudnak róla. Íme néhány dolog, amit tuti nem tudtál a péniszről!

#1 Tény

A dohányzás akár egy centiméterrel is megrövidítheti a férfiasságot. Az erekció ugyanis  a jó véráramlásról szól, és a cigizés meszesíti az ereket. Szóval ha a tüdődet nem félted, akkor mostantól aggódhatsz a kis barátodért…

#2 Tény

Ma már újszülöttek körülmetéléséből származó bőrt ültetnek be égési sérülteknek. Ez a kis bőrdarab ugyanis képes akár 23 ezer négyzetméterre is megnőni.

12 meglepő tény, amit nem tudtál a péniszedről

#3 Tény

Erekciós problémáid vagy korai magömlésed van? Valószínűleg megnagyobbodott a prosztatád. Irány az urulógus!

#4 Tény

Egy átlagos férfi orgazmus 6 másodpercig tart. A női 23 másodpercig. Ha a nők igazán nemi egyenlőséget szeretnének, akkor minden orgazmusuk előtt vagy után négyszer kellene kielégíteniük a pasit. :)

#5 Tény

Négyszázból csupán egy férfi képes orálisan kielégíteni saját magát. Becslések szerint viszont mind a 400 legalább egyszer megpróbálta.

#6 Tény

Kétféle pénisz létezik. Az egyik fajta az, amelyik erekció hatására megnő, a másik pedig az, amelyik nyugalmi állapotban is nagy, de erekció hatására már nem nő nagyobbra. A férfiak 79 százaléka az első típussal rendelkezik, 21 a másodikkal.

Folytatjuk...

12 meglepő tény, amit nem tudtál a péniszedről

A NYEREMÉNYEKÉRT KATTINTSON IDE VAGY A KÉPRE!

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek