12 meglepő tény a péniszedről 2. rész

12 meglepő tény a péniszedről 2. rész

A férfiak rengeteget foglalkoznak férfiasságukkal, ennek ellenére igencsak keveset tudnak róla. Az első 6 meglepő tény után, itt a következő adag!

#7 PéniszTény

Német kutatók szerint egy átlagos közösülés 2 perc 50 másodpercig tart. Ám ezt a nők a duplájának érzékelik: 5 perc 30 másodpercnek. Vajon azért, mert olyan jó, vagy épp ellenkezőleg?

#8 PéniszTény

Kiderült, hogy a méret mégis lényeges. Ugyanis ha egy olyan nővel szeretkezik a férfi, akiben már jelen vannak versengő spermák, akkor minél hosszabb a férfi pénisze, annál nagyobb az esélye, hogy az ő kis fickója jut elsőként célba, megelőzve a már régebb óta ott tanyázó spermiumokat.

12 meglepő tény a péniszedről 2. rész

#9 PéniszTény

A legtöbb nőt megjárt hímvessző valószínűleg Tonga egykori uralkodójáé, Fatefehi királyé, aki 1770 és 1784 között 37 800 szüzet tett magáévá. Az napi 7 ifjú hölgyet jelent… Jó királynak lenni?

#10 PéniszTény

A jóképű férfiaknak jobb a spermájuk. Spanyol kutatók három csoportba osztották a férfiakat: jó, átlagos, és jó spermájúak. A kutatásban szereplő hölgyeket pedig megkérték, hogy megjelenésük alapján osztályozzák a férfiakat. A nők általában a legjobb spermával rendelkezőket ítélték a legvonzóbbnak.

#11 PéniszTény

Az ejakulációhoz nincs szükség agyra. Az utasítás ugyanis a gerincvelőből érkezik.

#12 PéniszTény

A rettgett pénisztörés leggyakoribb oka az élénk maszturbáció. Néhány dolog megéri a kockázatot…

Katt ide az első 6 PéniszTényért!

12 meglepő tény a péniszedről 2. rész

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek