10 praktika, amitől a nő sikoltozni kezd

10 praktika, amitől a nő sikoltozni kezd

Haladj csak sorjában ezen a kincset érő listán és meglátod a kiszemelt leányzó remegő térdekkel indul majd haza, miután...

1. Csókcsaták

Fontos az előjáték, hogy ráhangolódjunk a másikra. A csajokban a vágyat nehezebb felkelteni, nekünk több kényeztetésre van szükségünk. Szeretkezni pedig akkor jó, ha az előjáték végén mindkét fél őrülten kívánja egymást.

2. Suttogó, erotikus bókok és ígéretek

A nők többsége szereti párja hangját hallani. Néhány dicsérő szó, bók csodákra képes. Uraim, nem kell köntörfalazni, nevezzétek nevén a dolgokat! Kezdetben óvatosan, például mondjátok el mit és hogyan akartok csinálni.

3. Orális szex

Nem csak a férfiak, a nők is imádják. Az orális szexet lehet kiábrándítóan és művészien is művelni, és nemcsak előjátékként, hanem "főszámként", illetve utójátékként is alkalmazható.

4. Szex reggel

Van, aki reggel kívánja, van, aki este, és van olyan is, aki délután ábrándozik róla munka helyett. És igen a nők többsége is élvezi, ha jól indul a napja.

5. Masszázs

10 perces masszázs és máris lazábbak, nyitottabbak a nők. Bizonyos masszázsolajok, krémek illatára a nők egyenesen beindulnak.

6. Szerepjáték

Ki mondta, hogy a nők nem szeretik párjukat, beöltözve, más ruhában látni? A nők többsége éppen úgy, mint az erősebbik nem imádja párját más szerepben látni. Uraim! Elő azzal az egyenruhával.

7. Újítás

A kapcsolatok többsége a megszokottság, az egyhangúság, egymás iránti passzivitás miatt megy tönkre. Tessék megdolgozni érte! Csináljátok máshol!

10 praktika, amitől a nő sikoltozni kezd

Nem kell mindig az ágyban lenni, konyha, nappali, fürdő, esetleg a bevállalósabbak extrém helyeken, a szabadban is élvezhetik az aktust.

8. Durva gyengédség

Nem kell mindig romantikázni. Persze az is fontos, de néha arra a bizonyos „falra vágnak” dolgot szeretnénk.

9. Segédeszközök bevetése

A szembekötés és a bilincs abszolút nyerő. És ki mennyire fesztelen illetve szabadelvű, még tovább is el lehet menni.

10. Összhangra fel

És végül, ami a legfontosabb, hogy legyen meg a szexuális összhang, az egymásra való odafigyelés, mert anélkül semmi nem működik.

Forrás: napidoktor.hu

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek