Orvosok vezetnek körbe a Szent Imre kórházban

Orvosok vezetnek körbe a Szent Imre kórházban

Október 8-án rendhagyó módon megnyitja kapuit minden 14 év feletti előtt a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház.

A Fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórház ismét megrendezi a tematikus programot, amely a szervezők reményei szerint nemcsak az egészségmegőrzés, a tudatos és helyes életmód terén mutat irányt a látogatóknak, hanem abban is segít, hogy a nagyközönség közelebbről megismerje a kórházi dolgozók munkáját és mindennapjait. Ahogyan az első alkalommal, úgy most is várják az egészségügyi pálya iránt érdeklődő fiatalokat.

Orvosok vezetnek körbe a Szent Imre kórházban

– A rendezvény alcíme – Nyitott kapuk az egészségért – jól mutatja, hogy az október 8-i rendezvényünkön az érdeklődők az őket kalauzoló orvos szaktekintélyektől egyfajta egészségügyi oktatást is kapnak, aminek nemcsak az a célja, hogy bemutassuk a kórházat a látogatóknak, hanem hogy rámutassunk, hogyan tudunk egészségesek maradni – mondta a Lokálnak Bedros J. Róbert miniszterelnöki megbízott, a kórház főigazgatója.

Aki kíváncsi, mi zajlik a kulisszák mögött, milyen módszereket alkalmaznak az orvosok, vagy szeretnék megismerni a nap mint nap életeket mentő hősöket, esetleg szemügyre vennének egy műtőt, vagy kíváncsiak Magyarország egyik legkorszerűbb MR- és CT-berendezésére, regisztrálhatnak a  e-mail-címen vagy személyesen a Szent Imre Kórház A épületének információs pultjánál.

2019. október 8. 17–20 óra

XI. kerület, Tétényi út 12–16.

 

Kapcsolódó írások
Kérdezzen szakértőnktől
Kapcsolódó gyógynövények
Kapcsolódó betegségek