2014. január 31.

Hófesztivál

Helyszín: Mátraszentistváni Sípark
Kezdési időpont: 09:30

A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.


Egy olyan fesztivál Magyarország egyik legszebb hegyi régiójában, ahol a téli sportok és a téli hangulat mellett az országban máshol nem látható látványos programokat csodálhatnak, gasztronómiai különlegességeket fogyaszthatnak, majd ha még a lábuk bírja, jó zenékre, neves fellépőkre táncolhatnak. A Hófesztivál három napos rendezvényként, több színhellyel, vonzó programokkal (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, gasztronómiai különlegességek) hagyományteremtő jelleggel kíván megjelenni.


Egyedülálló Programhelyszínek a Síparkban:


- Téli Varázs sétány: forralt bor, puncs, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.
- Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei éményt.
- Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, de itt zárjuk majd Aprés-Ski bulival a napot is.
- Hósétány: A síléccel vagy akár gyalogosan is megközelíthető Hósétányon a síiskolák és sportszer kereskedők mutatják be legújabb termékeiket, vagy csábítanak a sí- és snowboard oktatásra.
- Chillout Zone: a Funpark alatti területen az elfáradt snowboardosok, síelők babzsákokban ülve lazíthatnak és hallgathatják a Chillout stílus relaxáló dallamait.


Jegyek:


A síbérlettel nem rendelkezők ingyenesen látogathatják a fesztivált, a sípályák területén kívül megrendezett programokat (koncertek, téli-vásár, hütték stb.)


A síbérlettel rendelkezők ingyenesen látogathatják a fesztivál összes programját (koncertek, síversenyek, stb.).

Programnaptár

vissza most előre
2014. január
H K Sz Cs P Sz V
3031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Pirula Trend