2013. szeptember 06.

Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására

Helyszín: Budapest, Millenáris B
Kezdési időpont: 10:00

A nyelvtanulás olyan, mint a fogyókúra – állítják a 14. Nyelvparádé szervezői: ha van elhatározás, kitűzött cél, már csak a legjobb módszert, társakat kell megtalálni hozzá, így hosszú távon is fennmarad az érdeklődés, és hamarosan a világ más nyelvű részein is otthonosan mozoghatunk.


A látogatók a nyelvtanuláshoz kapnak segítséget - mind a módszereket, eszközöket, mind a társakat illetően. A nyelvoktatók mellett a legújabb kiadványok, technikai újdonságok, alternatív módszerek is bemutatkoznak. Különösen azok profitálhatnak a rendezvényből, akik elfoglaltak, nem érnek rá végigböngészni az internetes ajánlatok tömkelegét. A három napos rendezvényen a legkülönbözőbb nyelvek tanulásához, tanításához kaphat mindenki azonnali segítséget, eszközöket, motivációt, ami jelentősen meggyorsítja a nyelvek elsajátítását.


A látogatók sok mindent ki is próbálhatnak: lesznek bemutató órák, próba nyelvvizsgák, előadások, workshopok. A Nyelvparádéra kilátogató nyelvtanárok feltöltődve kezdhetik a tanévet: nemcsak a legújabb digitális eszközökről, tananyagokról tájékozódhatnak, de megismerhetik azokat a módszereket, amelyekkel hatékony lehet a vizsgafelkészítés; gyakorlati segítséget, ötleteket kapnak, amelyekkel a diákok a hosszú nyári szünet után gyorsan felfrissíthetik nyelvtudásukat, belelapozhatnak a legújabb kiadványokba. A látogatókat tanulás-módszertani tréning, kulturális programok is várják, de azok is hasznos segítséget kapnak, akik már megszerzett nyelvtudásuk birtokában szeretnének külföldön tanulni vagy dolgozni. Mindemellett játékok, nyeremények színesítik a rendezvényt.


Kísérő rendezvényként idén is kulturális érdekességekkel, kóstolókkal várja az érdeklődőket a Latin-amerikai és Afrikai Napok című programsorozat a galérián.


A rendezvényre várják a szülőket és a gyerekeket is, akik nemcsak különleges módszereket ismerhetnek meg, de mesét is hallgathatnak akár lingala nyelven is. A Nyelvparádé teljes ideje alatt ingyenes gyermekmegőrző működik.


A rendezvény kerekesszékkel is látogatható.


További információ a rendezvény honlapján és a Facebookon.


 


Jegyárak : A belépés díjtalan!

Programnaptár

vissza most előre
2013. szeptember
H K Sz Cs P Sz V
262728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
123456
Pirula Trend