2013. augusztus 10.

Paloznaki Jazz és Bor Piknik

Helyszín: Paloznak
Kezdési időpont: 10:00

Augusztus 9-10-én, a Balaton északi partján, Paloznakon kerül megrendezésre a 2. Paloznaki Jazz és Bor Piknik. A kétnapos fesztiválon a hazai jazz élet kiválóságai lépnek fel, valamint kitűnő helyi borokkal, magas színvonalú vendéglátással várnak minden látogatót.


Az első nap programját a közeli Felsőörsön működő, Snétberger Ferenc által alapított Snétberger Zenei Tehetségközpont növendékeinek koncertjei alkotják, mégpedig a világhírű gitárművész összeállításában, sőt az est során a Mester virtuóz játékában is gyönyörködhetnek az érdeklődők.


A fesztivál második napján, augusztus 10-én a kortárs könnyűzene két meghatározó énekesnőjének koncertjére kerül sor. Judie Jay elsősorban az elektronikus zenei világból ismert előadó, ezúttal a közelmúltban alakult jazz quartet-jével látogat el Paloznakra, vibráló egyénisége különleges koncertélményt ígér. A jazz és pop műfajában egyaránt otthonosan mozgó énekesnő, az elektronikus jazz egyik legismertebb hazai előadója, Fábián Juli, akit sokáig nem láthatott hazai színpadon a közönség, augusztus 10-én Palásti Kovács Zoltánnal, vagyis Zoohackerrel lép fel. A formáció régebbi dalai mellett az év tavaszán megszületett új sláger is elhangzik majd.


További különleges programokkal is várják a vendégeket: sötétedés után a helyi építészet évszázados emlékeinek fényfestése kezdődik, amely a régi épületek új köntösbe bújtatáshoz a helyszínre látogató gyerekek által kreált formákat is felhasználja. Szombaton napközben is izgalmas foglalkozások várják a kisebbeket.


A kétnapos program gasztronómiai kínálata a helyben termelt borok széles választékával, és könnyű hideg és meleg fogásokkal szolgálja a kulináris élményt.


A Balaton északi partján, a Bakony-hegység déli lábánál fekvő, Hild-díjas Paloznak, az esemény résztvevői számára nem csupán tájképként, hanem csodálatos atmoszférájú, valóságos és megélhető környezetként szolgálnak majd a jazz és a bor élvezetéhez.


Jegyárak


Napijegy: 2.000 Ft
Kétnapos jegy: 3.500 Ft
Támogatói jegy a Snétberger Zenei Tehetségközpont javára: további 1.000 Ft.


Buszjárat: ingyenes buszjárat Paloznakról Alsóörsre és Almádiba, illetve Füredre és Csopakra. A menetrendet itt találod.

Programnaptár

vissza most előre
2013. augusztus
H K Sz Cs P Sz V
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Pirula Trend