Hirdetés
2013. július 27.

Büki Gyógy-Bornapok Gasztrofesztivál

Helyszín: Bük-fürdő, a Gyógyfürdő előtti parkolók
Kezdési időpont: 16:00

Július 24-27. között immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a büki Gyógy-Bor Napok bor, gasztro és zenei fesztivál.


Szerdán, 24-én Borvacsorán és borkóstolón vehetnek részt az érdeklődök, ahol a Pannon Cigányzenekar és a Répcementi Férfikar szolgáltatja a talpalávalót.


Az igazi pörgés csütörtökön kezdődik, érkezik a 30 éves jubileumát ünneplő Ghymes, valamint a Vivat Bacchus, a gyermekszínpadon pedig a Mesebolt Bábszínház, a Holló együttes és Szépe Bence műsorát nézhetik végig. Ezen a napon kerül sor Bartók Zoltán és Csepregi Tibor Gasztro portrék című könyvének bemutatójára is.


Pénteken igazi stílus kavalkádban gyönyörködhet a közönség, a Koprive Tamburazenekar, Pál István Szalonna és bandája, a Barabonto és a Firkin jóvoltából. A legkisebbeket a Palinta Társulat szórakoztatja 3 órás interaktív gyermekműsorával, valamint elindul a Szamóca Színház Mesevonata is. A gasztro barátok számára pedig a Répce Hotel főszakácsának ételbemutatójával kedveskednek a szervezők.


A szombat a nagyszínpadon a retro jegyében zajlik, az Iron Cats igazi rockabilly showt prezentál, Ed Philips és a Memphis Patrol pedig Elvis Presley szellemét idézi meg egy fergeteges rock'n roll produkcióval. És aki még ezek után is bírja szuflával, az a Mokka együttes utcabálján táncolhat az elmúlt évtizedek népszerű slágerjaira.
A gyerkőcök szórakoztatásáról e napon a Kereplő Színház, a Zabszalma együttes és Nevesincs Kapitány interaktív kalózpartija gondoskodik, a Gasztro udvarban pedig Nika Róbert büki gasztro barát főző bemutatóját tekinthetik meg.


Mindhárom nap játszóház, kézműves foglalkozás, népi fajátékok, ugrálóvár és történelmi bemutatópark is várja a látogatókat.


A belépés ingyenes!


Részletek a fesztivál honlapján.
Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. július
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend