2013. július 24.

Veszprémi Utcazene Fesztivál

Helyszín: Veszprém
Kezdési időpont: 15:00

Igazi kuriózum a Veszprémi Utcazene Fesztivál, elvégre bárki lehet fellépő, aki nem fél hangszerrel közönség elé állni, megmérettetni tudását és az ide érkező nemzetközi sztárok igen szép sorával együtt egy eszméletlen hangulatos fesztiváltérré varázsolni a várost.


Ennek köszönhetően a különböző zenei stílusok kavalkádja - etno, jazz, blues, rock - garantált, így mindenki megtalálja a számára kedves hangzást.


A programok ingyenesek!


Részletek a fesztivál honlapján.

Rakéta fesztivál

Helyszín: Budapest, A38
Kezdési időpont: 18:00

A Rakéta Fesztivál összegyűjt egy csomó izgalmas fiatal magyar előadót, bármilyen műfaji kötöttség nélkül, meghív melléjük néhány külföldit (innen is üdvözöljük a londoni Labyrinth Eart és a dán Nelson Cant!) és reméli, jól ki tudja tölteni a július végi holtidőszakot a fesztiválnaptárban. Köszönjük minden fellépőnek, hogy eljön, Moroncsik Ádámnak a szép és menő vizuált, és várunk szeretettel mindenkit!


A belépés ingyenes!

Büki Gyógy-Bornapok Gasztrofesztivál

Helyszín: Bük-fürdő, a Gyógyfürdő előtti parkolók
Kezdési időpont: 18:00

Július 24-27. között immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a büki Gyógy-Bor Napok bor, gasztro és zenei fesztivál.


Szerdán, 24-én Borvacsorán és borkóstolón vehetnek részt az érdeklődök, ahol a Pannon Cigányzenekar és a Répcementi Férfikar szolgáltatja a talpalávalót.


Az igazi pörgés csütörtökön kezdődik, érkezik a 30 éves jubileumát ünneplő Ghymes, valamint a Vivat Bacchus, a gyermekszínpadon pedig a Mesebolt Bábszínház, a Holló együttes és Szépe Bence műsorát nézhetik végig. Ezen a napon kerül sor Bartók Zoltán és Csepregi Tibor Gasztro portrék című könyvének bemutatójára is.


Pénteken igazi stílus kavalkádban gyönyörködhet a közönség, a Koprive Tamburazenekar, Pál István Szalonna és bandája, a Barabonto és a Firkin jóvoltából. A legkisebbeket a Palinta Társulat szórakoztatja 3 órás interaktív gyermekműsorával, valamint elindul a Szamóca Színház Mesevonata is. A gasztro barátok számára pedig a Répce Hotel főszakácsának ételbemutatójával kedveskednek a szervezők.


A szombat a nagyszínpadon a retro jegyében zajlik, az Iron Cats igazi rockabilly showt prezentál, Ed Philips és a Memphis Patrol pedig Elvis Presley szellemét idézi meg egy fergeteges rock'n roll produkcióval. És aki még ezek után is bírja szuflával, az a Mokka együttes utcabálján táncolhat az elmúlt évtizedek népszerű slágerjaira.
A gyerkőcök szórakoztatásáról e napon a Kereplő Színház, a Zabszalma együttes és Nevesincs Kapitány interaktív kalózpartija gondoskodik, a Gasztro udvarban pedig Nika Róbert büki gasztro barát főző bemutatóját tekinthetik meg.


Mindhárom nap játszóház, kézműves foglalkozás, népi fajátékok, ugrálóvár és történelmi bemutatópark is várja a látogatókat.


A belépés ingyenes!


Részletek a fesztivál honlapján.

Programnaptár

vissza most előre
2013. július
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend