2013. július 20.

Alfa Fesztivál

Helyszín: Várpalota
Kezdési időpont: 10:00

Alfa Fesztivál 2013 néven visszatér a fesztiválélet Várpalotára, és az elköltözött Pannónia Fesztivál helyét egy új, de a távozott 'rokon' közvetlen és baráti szellemét méltóan továbbvivő rendezvény költözik a Cseri Parkerdőbe!


A fesztivál nem csak nagyon baráti árakkal csábít minket a várpalotai fesztiválozásra, de rutinos gárdaként a szervezők zenei felhozatalban is rendesen odateszik magukat így a hazai zenekarok igen tisztes sorával számolhatunk majd ezen a három napon.


A részletes programról a fesztivál honlapján tájékozódhatsz.


Jegyárak


Napijegy: 2499 Ft (kizárólag a helyszínen)


3 napos bérlet elővételben: 5990 Ft


3 napos bérlet helyszínen: 6900 Ft

Bánkitó Fesztivál

Helyszín: Bánk
Kezdési időpont: 10:00

Egy olyan fesztivál, ahol nem az ingyenes termékmintáért veszel részt a programokon, ahogy a szervezők sem biodíszleteket várnak, hanem egy közösséget építenek, most már ötödik éve. Erről szól idén a Bánkitó: a szerepvállalásról, a közös döntéshozatalról és a részvételiségről. Arról, hogyan működnek ezek a formák a hétköznapokban és hogyan formálódik a működésük - legyen szó akár a civil aktivizmusról, szlengről vagy szubkultúrákról.


Szóval, csak gyertek el a Bánkitóra, számítsatok rá, hogy a beszélgetéseken, fórumokon, este a bárpultnál, a koncerten, a fűben heverészve is bármi megtörténhet - és általában meg is történik. Mutassuk meg, hogyan lehet őszintén, egyenesen, és főleg: közösen összerakni valamit, ami túlmutat önmagán - de legalább ezen a három napon.


Zene


Rotfront, Akkezdet Phiai, Colorstar, Nemjuci, Wattican Punk Ballet, S10 Sound System, Astryd, Fran Palermo Akusztik, Plush, Csaknekedkislány, Járai Márk Akusztik, Elefánt, Slam Poetry, Puszi, Stereocute, Ivan and the Parazol, Fixi4, LavaLava, Tolo, Falcon Jab, Haze, Bernáthy Zsiga, Ramin Sayyah, Zságer-Varga Ákos, Jérôme Andrieux (La Cuisine Crew), Robur Sound System, Nova Gravity, Butterfly Effect vs. Triton, Suefo, Gandharva, Von Yodi, Bem, ER, MR, Herb, Ordiman, Turiszt, Zomblaze, Thebakerman, Piry


Közösségi programok


Kinoflow, Detectivity, Budapesti Anarchista Színház, Hallgatói Hálózat, Dor Hadas, Cycle Me Home, Hosszúlépés, Magyar Képzőművészeti Egyetem, tranzit .hu, NOHA, Cellux, MKA, Delta Csoport, Life Short Learning, Vegyes Méhészcsoport, A Város Mindenkié, Amnesty International Magyarország, Bálint Ház, Izraeli Kulturális intézet, Magyar Kerékpárosklub, ZÖFI.


Jegyárak


Napijegy: 3000 Ft (elővételes) /4000 Ft (helyszíni)
Bérlet: 8000 Ft (elővételes) /10000 Ft (helyszíni)


Részletek a rendezvény Facebook oldalán.

Budai Fröccs és Barbecue fesztivál

Helyszín: Budapest, Kopaszi gát
Kezdési időpont: 10:00

A Duna-part legbarátságosabb részén, a Kopaszi gáton nyitja meg kapuit a Budai Fröccs és Barbecue fesztivál.


A szervezők egy új, nyárindító, vízparti rendezvényt terveznek, ahol finom grill ételekkel, üde fröccsökkel, jazz zenével és színpadi programokkal várják a kilátogatókat. A helyszín ideális egy kis hétvégi piknikezésre és csobbanásra is, így mindenkit bátorítanak, hogy hozzon magával plédet és törölközőt, minden mást megtalál a helyszínen.


Kisgyermekkel érkezőket készségfejlesztő, szórakoztató programok, játszóház várja, míg a vállalkozó szelleműeket szabadtéri grill-lap, ahol saját ízlés szerint készíthetik el a sülteket a helyszínen kapható előre pácolt húsokból.


Program:


- Szombat és vasárnap délelőtt 10.00-től reggeli torna.
- Minden délben főzőprogramok a gáton található éttermek, a partner éttermek és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség részvételével.
- Kora délután folklór programok.
- Egész napos gyermek kalandpark, gyermek főzőkurzusok, sportprogramok.
- Szombaton a nagyszínpadon Budai Gastrojazz Fesztivál


A belépés ingyenes!


Részletek a rendezvény Facebook oldalán.

10. VeszprémFest

Helyszín: Veszprém
Kezdési időpont: 18:00

A legigényesebb zene a legnívósabbak előadásában a minőségi muzsika kedvelőinek. Veszprém és a térség egyik legfontosabb zenei rendezvénye a VeszprémFest. A gazdag programkínálatot világsztárok tolmácsolják estéről estére.


Nem csak a térségből de az egész ország területéről, sőt a határon túlról is érkeznek a klasszikus zene, az opera, a világzene és a jazz kedvelői hogy zenei utazásra induljanak a legnagyobb hazai és külföldi művészek fémjelezte veszprémi zenei fesztivál éjszakáin.


Részletes program és jegyárak a redezvény honlapján.

Programnaptár

vissza most előre
2013. július
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend