Hirdetés
2013. június 29.

Hungaroring Futófesztivál

Helyszín: Mogyoród, Hungaroring
Kezdési időpont: 09:00

2013. június 29-én a lóerők és benzingőz helyett az állóképességé és az izmoké lesz a főszerep. A mozgás szerelmesei egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat a Hungaroringen, ahol a futás mellett az egészségmegőrzés is fontos szerepet kap! A futóversenyeken négy számban indulhatnak a résztvevők:
- félmaraton terepen
- félmaraton aszfalton
- egy kör a ring aszfaltcsíkján
- egy kör terepen


Igazi kuriózum várja tehát a versenyzőket, hiszen a pályacsíkon kívül a közel 20 hektáros erdőben kialakított egyedi off-road pályán is meghódíthatják a ringet. A futóversenyek mellett izgalmas kerékpárversenyek is várják a látogatókat. Az eseményen profi és amatőr aszfalt- és terepfutók, kerékpárosok, valamint gyalogolni vágyók egyaránt részt vehetnek.


A Hungaroring Futófesztiválon nemcsak a versenyzők húznak futócipőt. Ismert hazai sztárok és médiaszereplők is rajthoz állnak, és szerint a sajtó képviselői közül is sokan megméretik állóképességüket, gyorsaságukat.
A felnőttek mellett kisgyermekek is indulhatnak a 400 méteres Ovi-futamon.


Egészségnap


Az aktív sport az egészséges életvitel szerves része. Nem véletlen, hogy a rendezvényen is kiemelt szerep jut a sport mellett az egészségmegőrzésnek is! A látogatóknak lehetősége nyílik különböző egészségügyi szűrővizsgálatok, egyéni életmód tanácsadás vagy különböző masszázsok kipróbálására, de lesz egészséges ételkóstoló, és bemutatók sokasága is. Megismerkedhetnek a bioételek és bio gazdaságok világával, megkóstolhatják milyen újdonságok, új ízek kerültek a biotermékek, és az egészséges ételek palettájára. Új és hatékony megoldásokat ismerhetnek meg a testi-lelki egészségmegőrzés területén, a legjobb szakemberek jóvoltából.


Szórakozás


A Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap műsorát sokféle program színesíti! A versenyek közben élményekkel teli programok és vérpezsdítő koncertek felelnek a hangulatért. Tartalmas vezetéstechnikai bemutató vár a biztonságos autózás híveire, de azok sem maradnak esemény nélkül, akik inkább bepattannának a volán mögé. A vezetés és sebesség rajongói Gokartokban bizonyíthatják tudásukat!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. június
H K Sz Cs P Sz V
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1234567
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend