2013. június 16.

Kispesti Városünnep

Helyszín: Kispest, Templom tér
Kezdési időpont: 10:00

Június 16-án, vasárnap "Ajándékdobozoktól" lesz hangos Kispesten a Templom tér. A hatodik Kispesti Városünnepen számos énekes és együttes ajándékozza meg a Templom térre kilátogatókat. Többek között láthatják a Kaláka együttest, a Children of Distance-t, a Vastag Csabát, Csepregi Évát, a United együttest és a nap végén a Bikinit. A fellépők mellett számtalan szabadtéri programmal kedveskedik a KMO Művelődési Ház, sőt Európában egyedülálló játékcsodával várják a szervezők az érdeklődőket.


A délelőtt a kicsikről és az önfeledt játszadozásról, kikapcsolódásról szól. A színpadon a jó hangulatról a Kaláka együttes jól ismert dalai gondoskodnak majd. Az egész téren pedig játéktenger várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Lesz Játszóház, Minigolf, ügyességi játékokat felvonultató Aréna, óriásjátékok, játékos TOTÓ, kiállítás, postai ünnepi bélyegzés, autó bemutató, arcfestés, papírszobrászat, kisvasút, a legkisebbeknek babasátor,


Kispesten először láthatja a nagyérdemű majd azt az egyedülálló interaktív művészeti alkotást, melyen egyszerre akár 80 ember is képes hintázni, kortól függetlenül. A Hintayo névre hallgató óriás famonstrum, felszabadítja az emberekben rejlő, küzdő ösztönt, amelyet a játékos, könnyed himbálózás nagyszerű közös élménnyé alakít.


Az ÖKO-játszótéren pedig a környezetvédelem, az energiatakarékosság, a szelektív hulladékgyűjtés és az újrahasznosítás eszközeit, az újrahasznosítás folyamatait, valamint a környezettudatos szemléletmód kialakítását ismerhetik meg a gyerekek és a felnőttek egyaránt.


Fél háromtól együttesek és énekesek szórakoztatják a közönséget. Színpadon lesz a Kaláka, a Children of Distance, a Rockternors, a Quantum XXL, Kállay-Saunders András, Muri Enikő, Bereczki Zoltán, Csepregi Éva, Vastag Csaba és a United együttes is.


Rengeteg nyeremény talál majd gazdára a nap folyamán, melynek részletiről a helyszínen kapnak majd felvilágosítást az érdeklődök. A KMO nyári táboraira is lehet a helyszínen jelentkezni.


A nap végén a meglepetések sorát a több mint 30 éve színpadon lévő Bikini együttes koncertje zárja.


A Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Ház szeretettel vár mindenkit vasárnap 10.30-tól a kispesti Templom térre. Az biztos, hogy minden kilátogatónak ajándék lesz ez a nap.

Programnaptár

vissza most előre
2013. június
H K Sz Cs P Sz V
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1234567
Pirula Trend