Hirdetés
2013. május 25.

Csokoládéfesztivál

Helyszín: Budapest, Duna Plaza
Kezdési időpont: 10:00

Fald fel a Duna Plázát!


Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, csokoládés csokoládé? Gombóc Artúr és társai - ízlelőbimbókat felkészíteni - mert május 25-26-án a Duna Plázában eddig soha nem látott (ízlelt) csokoládé fesztivál lesz!


Ha valóban Gombóc Artúr vagy, akkor fogd meg a gyermekeid kezét - a legkisebbét és a legnagyobbét is, mert itt a helyetek! Ez lesz az eddigi legédesebb Gyereknap!


Minden korosztály számára fantasztikus és rendkívül szórakoztató programmal, látnivalóval készül a Duna Pláza. Izgalmas vetélkedők, koncertek, sztárvendégek, a Buborék Zenekar, Wolf Kati, Kasza Tibi és Takács Nikolas - nem titok - biztosan ott lesznek!


Interaktív kölyökszínház, családi csokoládé kupa - naná hogy csokis nyereményekért! Ha vállalkozó kedvű vagy, kiderítheted mennyire vagy csokifüggő - vajon föl tudod falni a saját súlyod 5%-át csokoládéból?!


Függő falánkságodat értékes ajándékcsomaggal jutalmazzák! Ha ez túl extravagáns számodra, akkor inkább készítsd el a saját csokoládéd és vidd haza - a legjobb choclatier-ek bevezetnek az édes szakma rejtelmeibe.


Amennyiben csak nézelődnél, akkor is akad bőven látnivaló: itt lesz a Budapesti Csokoládé Múzeum - természetesen különleges kóstolóval, érdekességekkel, relikviákkal, vetítéssel. Húsz híres csokoládé manufaktúra legkülönlegesebb csokoládé portékáiból vásárolhatsz. Örökítsd meg ezt a napot - készíttess fotót az élő csokoládéemberekkel!


Végül, ám nem utolsósorban, tanúja lehetsz egy fantasztikus magyar rekordnak, amelyet a helyszínen hitelesítenek! Hallottál már a Nissan Leaf 100%-ig elektromos autóról? Nos, itt megtekintheted, de nem csak az eredeti, hanem a 400 kilógrammos, csokoládéból, aszalt gyümölcsből készült, közel életnagyságú modelljét is! A rekord hitelesítése után számítunk rád a makett elfogyasztásában!


Május 25-26. A Duna Pláza megédesíti a Gyereknapot!


Részletek az áruház honlapján.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. május
H K Sz Cs P Sz V
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend