Hirdetés
2013. május 11.

Felfedezők Napja – Kutatóexpedíciók Fesztiválja

Helyszín: Budapest, Millenáris D épület
Kezdési időpont: 10:00

Ha érdekli a természet vagy Földünk és a Világűr felfedezése és szeretne többet megtudni a terepi kutatók munkájáról, eredményeiről és a kutatóexpedíciók különleges világáról, akkor Önnek is itt a helye!


A Földgömb magazin és a Magyar Földrajzi Társaság első alkalommal rendezi meg hagyományteremtő rendezvényét a Felfedezők Napját, melynek fókuszában idén a Mars-kutatás áll. A kutatóexpedíciók fesztiválján szakemberek próbálják testközelbe hozni eredményeiket, a terepi kutatás világát. A látogatók a rendezvény előadásain, látványos bemutatóin, mini kiállításain keresztül pillanthatnak be munkájukba, módszereikbe és megismerkedhetnek a felfedezők eszköztárával.


Azonban egy igazi családi fesztivál nem lehet játék és sok-sok nyeremény nélkül!


A Felfedezők napján kipróbálhatja, hogy Ön hogyan állná meg helyét egy valódi expedíción! Ha kiállja a 7 próbát, akár értékes utazást is nyerhet! A Világ megismerését nem lehet elég korán kezdeni, ezért rendhagyó fesztiválunkon már a legkisebbeknek is kínálunk programot. Számukra a Magyar Természettudományi Múzeum és a Magyar Földrajzi Múzeum pedagógusai szerveznek a témához kapcsolódóan érdekes kézműves programokat és játékokat, de a Tropicarium jóvoltából állatsimogatás is szerepel a programban.


Rendezvényünk fővédnöke a Magyar Tudományos Akadémia főtitkára, előadóink pedig neves szakemberek, professzorok, akadémikusok, szakterületük elismert szakértői.


A részletes program megtekintéséhez látogasson el honlapunkra:  www.felfedezoknapja.info


Jegyár: A belépés díjtalan!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. május
H K Sz Cs P Sz V
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
12
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend