Hirdetés
2013. március 02.

Oviparádé 2013

Helyszín: Budapest, Millenáris, D CSARNOK
Kezdési időpont: 09:00

Közel negyven óvoda és fejlesztő szolgáltató mutatkozik be a 2-6 éves korosztálynak és szüleiknek. Iskola és óvodaválasztási szempontok, fejlesztési kérdések, jogszabályi eligazítás, és minden, ami felmerült már, de még nem kérdezte meg!


Igazi családi programmal várja idén is az Oviparádé a látogatókat. A tavalyi bemutatkozó rendezvény után idén kibővült tartalommal, több mint 1200 nm-en találkozhatnak Budapest legfontosabb alapítványi- és magán óvodáival. A kiállítást kísérő tartalmas szakmai program során szakemberek és közéleti szereplők beszélgetnek gyermeknevelési kérdésekről. A gyermekek számára az ovik játékos foglalkozásokat, a rendezvény 16 órától Kovácsovics Fruzsi gyermekkoncertjét kínálja. A kiállítás tanácsadói pontjain egyéni nevelési tanácsadással várják szakembereink a szülőket.


Különböző okok, és szempontok vezetik a szülőket ahhoz, hogy ne önkormányzati óvodába írassák gyermeküket. A legkézenfekvőbb ok, a helyhiányon kívül, valamely speciális igény, tudatos gyermeknevelési elképzelés. A sokszínű lehetőségek közül szeretnének élni a választás lehetőségével.


Vannak, akik a legbiztonságosabbnak tűnő második otthont keresik gyermekük számára. Másoknak az óvoda már a fejlesztés, a tanulás, akár a nyelvtanulás helyszíne. Van, akinek a legfontosabb ez egészséges életmódra nevelés, hogy a sportolás gyermeke mindennapos tevékenységévé váljon. Lehet, hogy a családias hangulat vagy a jó minőségű játékok széles köre, a fiatalabb vagy tapasztaltabb óvónénik jelenléte, az anyanyelvi nevelés, a logopédiai fejlesztés, a sakk, az egészségesebb élelmiszerek és a környezeti nevelés, a színek és hangulatok harmóniája a legfontosabb…. A szülő fejében létezik egy prioritási lista, amely szerint óvodát keres. Az Oviparádé ezt a választást szeretné megkönnyíteni a szülőknek, hiszen személyesen találkozhatnak az ovikkal és mérhetik fel azok sokszínűségét. Azután választhatnak is és a személyes találkozás, a benyomások, az intuíció elképzelhető, hogy felülírják a racionálisan összeállított prioritási listát. Jó választás, jó keresgélést!


 


 

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. március
H K Sz Cs P Sz V
25262728
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234567
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend