Hirdetés
2013. február 07.

Jégre mindenki!

Helyszín: Budapest,Városligeti Műjéggpálya
Kezdési időpont: 10:00

Február 7-10-ig, azaz csütörtöktől vasárnapig tartó fesztivál várja a családokat, időseket és fiatalokat, a jeges sportok kedvelőit a budapesti Városligeti Műjégpálya. A kívül-belül megújult nagyszerű létesítmény programjaiban is újszerű alkalmakat kínál a szórakozásra, a sportra és kikapcsolódásra.


A legfiatalabb korosztálytól a nosztalgiára vevő idősebbekig, mindenki találhat a négy nap programjai között kedvére valót.


Már csütörtökön délután a szinkronkorcsolyázó válogatott bemutatójával elkezdődnek a programok és egy soha nem látott óriás tábortűzzel folytatódik a Jégre mindenki!


Jégre mennek olyan nagyszerű sportolók, akik egyébiránt nem a csúszásban jeleskednek: például Marosi Ádám öttusa világbajnok, a hazai "erős emberek" egy csapata Nagy Ákos vezetésével a hazánkban először megrendezésre kerülő Ice Man Hungary-n (téli, jeges erősember verseny) méri össze tudását, vagy újra jégen láthatóak a 80'-as, 90'-es évek bajnokai az FTC és UTE öregfiúk jégkorong meccsen. A tehetséges utánpótlásnak a Kockás Kupa jégkorong bajnokságot rendeznek.


A jégvilág profi szereplői - köztük Sebestyén Júlia műkorcsolya Európa bajnok, Engi Klári tanítványaival vagy Szuper Levente a világszerte ismert magyar hokikapus mutatja be, mit is lehet kezdeni korival illetve a repülő koronggal. De biztos, hogy nagyon színesnek ígérkezik a Jégcsillag SE korisainak bemutatója. Naponta egymást érik majd a különböző vidám, jeges ügyességi vetélkedők a közönség számára, több száz értékes ajándékért.


Jégre hangolt kerekekkel, programmal készül a Mitsubishi a különleges off-road pályán, hogy elhitesse a sofőrökkel: érdemes gyakorolni a téli viszonyokat. Sok-sok világbajnok, olimpiai bajnok és ismert személyiség küzd majd egymással.


Égből a jégre: Nádas Tamás műrepülő világbajnok szintén fut majd köröket, s bizonyíthatja, hogy két dimenzióban is legyűri a nehézkedés és gyorsulás nehézségeit.


Felfrissülésről is a szervezők gondoskodnak. Vendég lesz a 3. szülinapját ünneplő Kockás túrórúd csapata, akik Guinness rekordra készülnek és helyben szelik fel az eddigi legnagyobbra, leghosszabbra sikerült finomságát a világ legnagyobb túrórudiját. Amiből biztosan jut mindenkinek!


A belépés a rendezvényre ugyanúgy történik, mint máskor a Műjégre, csak most, forró italok, tea, forralt-fahéjas almalé vagy éppen forralt bor jár majd, minden belépőjegy mellé!

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2013. február
H K Sz Cs P Sz V
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
123
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend