Hirdetés
2012. november 23.

Ízek és Borok - Nemzetek Konyhái és Borai

Helyszín: Budapest,Hungexpo
Kezdési időpont: 10:00

A Hungexpo Ízek és Borok kiállításán, november 23. és 25. között megismerkedhetnek a hazai és nemzetközi konyha ételeivel és méltán híres magyar borokkal.


A kiállításon kóstolhatnak többek közt kínai, indiai, magyar, orosz ételeket, megízlelhetik magyar pincészetek borait, likőröket és pálinkákat. A rendezvény kiemelt vendége Székelyföld, így bemutatják a régió kulináris és turisztikai értékeit. A gasztronómiához kapcsolódóan különféle programok is szórakoztatják majd a résztvevőket. A főzőbemutatókon chefek és meghívott vendégek szolgálnak hasznos tippekkel egy-egy étel elkészítéséhez. Megtudhatják azt is, mi születik egy finom bor és egy macaron "házasságából". A főzőbemutatók mellett, szombaton nagyszabású versenyre készülhetnek a látogatók, hiszen a médiából ismert sztárok, például Rákóczi Ferenc és neves chef-ek alkotnak párokat és meglepetés alapanyagokból kell rögtönzött fogásokat készíteniük. A chef-ek és segítőik munkáját zsűri fogja értékelni.


A fesztiválhangulat, a baráti társaságok hétvégi szórakozásának elmaradhatatlan kellékei az esti koncertek. Pénteken 20 órától a Kerekes Band, ethno-funk zenéjével pezsdíti fel a hangulatot. Szombaton a Vivat Bacchus 5 férfi énekesének saját szerzeményű bordalai szereznek majd vidám pillanatokat. A bordalokat követően pedig a világzenéé a főszerep, 20 órától a Balkan Fanatik együttes lép színpadra.


Az Ízek és Borok egyidejű kiállítása a Télköszöntő Vigasság. A téli sportokat, a hozzá tartozó szolgáltatásokat és felszereléseket, valamint a téli hónapokban népszerű pihenési lehetőségeket több mint 20 alkalommal a Hungexpo szezonnyitó Hó-Show és Spa&Wellness kiállításain mutatták be. Az idei évtől, a korábbi rendezvények kínálatát megtartva, a Télköszöntő Vigasság a karácsonyi vásárok és ünnepi készülődés hangulatát is megidézi. A téli utazási és wellness ajánlatok, sírégiók, sífelszerelések, kézműves termékek, lakberendezési kiegészítők, könyvek, ajándéktárgyak összessége alkotja a téli élmények vásárát.


A két kiállítást egy belépőjeggyel látogathatják.

Hirdetés

Programnaptár

vissza most előre
2012. november
H K Sz Cs P Sz V
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
12
Hirdetés
Hirdetés
Pirula Trend