2012. október 31.

Halloween Fesztivál

Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér
Kezdési időpont: 18:30

Az SoS WildLife Vadállatvédelmi Egyesület szervezésében évente megrendezésre kerülő Halloween Fesztivállal szeretnék ezt a kedves ünnepet meghonosítani országunkban.


Nálunk jelenleg csak a gyász (halottak napja - november 2.) köthető az október 31. napjához, de ne keverjük össze az ünnepeket. November 1-je a Mindenszentek Napja, míg November 2.-a a Holtak Napja. Az október 31. nap éjszakája a Mindenszentek Virrasztása.


A kelta és angolszász hagyományok alapján ezt lehet vidáman is ünnepelni. Aki járt már ilyen eseményen az tudja, hogy a kedves gondolatok és a szeretteinkre való visszaemlékezés sokkal intenzívebb és emocionálisabb vidám hangulatban. A jóra kell emlékeznünk, emlékeinkben a jót és vidámságot kell megtartani, mert elvesztett szeretteink is ennek örülnének és nem a bánatnak. A normális emberi reakció ösztönösen a vidámság felé húz, így hát adjuk meg lelkünknek ezt az örömöt.


Céljuk a későbbiekben egy felvonulás szervezése, Angol és Amerikai mintára.


A Támogatóinktól befolyó összeget pedig a Magyar Vadállatok védelmére fordítják, nyugati mintára szeretnék megalapítani az Állatrendőrséget és létrehozni egy vadállat kórházat.


Program :


- 18:30- tól  :  Jelentkezés és fényképezés, majd a Tökök elhelyezése


- 20:30 – tól :  Szavazás a Legjobb Tök, Smink és Jelmez kategóriában a helyszinen (apró ajándék a nyerteseknek)


- 21:00 -tól  :   Díjkiosztás


- 21:30 -tól   :   Takarodó


Megkérek minden versenyzőt (mindenkit aki Tököt hoz magával), hogy a hozott Tököket távozáskor vigye magával. A rendezvény jövőbeli folyamatos megtartása érdekében, tiszta, kultúrált állapotban kell a helyszínt elhagynunk.


Verseny kategóriák :


- faragott tök


- smink


- jelmez (természetesen Halloween szellemében)

Budapesti Egyetemi Napok - Irie Maffia koncert

Helyszín: Budapest,Akvárium Klub
Kezdési időpont: 21:00

Az őszi szünet nem csak a 18 év alatti diákoknak (kellene, hogy) jár(jon), hanem a szorgalmi időszakot nyűvő egyetemistáknak is. És mi sem szórakoztatóbb, ha minden nap tartogat valamilyen zenei csemegét.


A BEN idén Budapest abszolút belvárosában várja a kortárs magyar könnyűzene híveit, a diákoknak kedvezményt is adva a belépőjegy árából. Egy héten keresztül közel negyven magyar zenekar adja egymásnak a stafétát az Akváriumban, egyszerre két színpadon, és minden este más és más sztárfellépőt tartogat: október 25-én az idén az MTV EMA legjobb magyar zenekarának díjára is jelölt Soerii&Poolek fetrengésével startol a partysorozat, másnap Bocskor Bíborka zenekara, a Magashegyi Underground adja egyetlen koncertjét karácsonyig. 27-én a Punnany Massifra lehet ropni, másnap pedig jön a BexTivál Beke Istvánnal és barátaival. 29-én az Akkezdet Phiai szövegelnek a színpadon DSP-vel egyetemben, 30-án - mikor máskor - a 30Y egyetlen őszi koncertjével készülhetnek fel a Szentimentálés rajongók az eljövendő ínséges időkre. Október utolsó napja az Akváriumban sem telhet el halloween-buli nélkül, ezúttal a Mikulás-tematikában már profi Irie Maffia közreműködésével. A mókatár november második estéjén zárul a Copy Con aznap megjelenő, Conragazzin 4. című lemezének maratoni bemutatójával.


Mai program:


21:00     Irie Maffia

Programnaptár

vissza most előre
2012. október
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend