2012. október 21.

Egészségtudatos napok a Millenárison

Helyszín: Budapest, Millenáris, B épület és Teátrum
Kezdési időpont: 10:00

Test-Lélek-Szellem


Egészség személyre szabva


Koncertek, Gyermekfoglalkozások, Előadások, Holisztikus szemlélet. Kínai medicina. Íriszdiagnosztika. Pszichoimmunológia. Fitoterápia. Homeopátia. Jóga. Biorezonancia. Kineziológia. Reflexológia. Makrobiotika. Ajurvédikus táplálkozás. Testkontroll. Agykontroll. Hangmasszázs. Családállítás. A szeretet művészete…


Rengeteget hallani az ilyen és ehhez hasonló módszerekről, de sokak számára mégis misztikusnak tűnnek. Pedig mindnek egy a célja: egészségesebbé tenni a testet, a lelket – az embert.


Előadóink: Soma Mamagésa, Balogh Béla, Szendi Gábor, Rambala Éva, Oravecz Andrea és sokan mások…


Ha szeretné megismerni a különböző egészségvédő és -megőrző módszereket, és szeretné megtalálni az Ön számára legmegfelelőbbet, látogasson el a Millenáris Parkba október 20-21-én, ahol az Egészségtudatos napokon szakértői segítséget adnak ahhoz, hogyan élhet Ön is minőségibb, teljesebb életet.


További információ: www.hol-nap.hu


PROGRAMOK TEÁTRUM


LEGYŐZNI ÖNMAGUNKAT


Mindennek és mindenkinek van feladata. A saját életfeladatod saját magad vagy.


A jegy ára: 3500.- Ft, amely a Hol-Nap rendezvény egész napos belépésére is feljogosít a B csarnokban.


Jegyértékesítés vagy foglalás: kozpont@hol-nap.hu címen.


9.00-10.00 Rambala Éva - (Erőszakmentes Kommunikáció), www.emk.hu


Neked szól: Ha önmagad vagy a másik kritizálása nélkül szeretnél őszinte lenni.


Ha szeretnéd megtanulni, hogyan gondoskodj saját jólétedről, miközben másokra is odafigyelsz.


Olyan készségek megtanulására lesz lehetőséged, melyek segítségével a konfliktusok nem valami elkerülendő rossz dolgok lesznek, hanem nagyszerű lehetőségek a fejlődésre, egymás mélyebb megértésére és a mindenki számára egyformán megfelelő megoldások megtalálására.


10.05-11.05 Oravecz Andrea, www.kincsamivan.hu - „Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. A szabadság ennyire egyszerű. Úgy találtam, hogy a szenvedés választható, opcionális. Olyan örömre leltem magamban, ami sosem tűnik el, egyetlen pillanatra sem. És ez az öröm mindenkiben ott van ugyanúgy.” (Byron Katie)


Minden szenvedésünk okozója az a meggyőződésünk, hogy a dolgoknak máshogy kellene lenniük, mint ahogy vannak.


Célom, hogy olyan gyakorlati eszközt és teljesen új látásmódot kapj a kezedbe, mely egyszerű, könnyen elsajátítható és nagyon hatásos. Az ÖnMunka (Byron Katie - The Work) alkalmazásával bárhol és bármikor segíthetsz magadon, pillanatok alatt enyhítheted az érzelmi fájdalmadat és szenvedésedet, ugyanakkor mély önismeretre tehetsz szert. Megérted, hogyan működsz, hogyan működteted a körülötted levő világot, az miért olyan, amilyennek látod. Főként pedig megtanulod, mit tudsz tenni azért, hogy a hétköznapi életed kedvesebbé, élvezetesebbé és kielégítőbbé váljon.


11.10-12.20 Szendi Gábor, www.tenyekestevhitek.hu - Bár foglalkozását és hivatását tekintve klinikai szakpszichológus, leginkább szabad gondolkodónak szereti nevezni magát, akinek a legfontosabb érték az igazság és a szabadság. Fordulatokban gazdag életútja - programozó matematikusként szerezte első diplomáját, írt film forgatókönyveket, és egy ideig könyvkötőként is tevékenykedett - arról tanúskodik, hogy a megújulásban és a változásban érzi jól magát. Kutatóként az agy-lélek kapcsolata és az evolúciós pszichológia, gyógyítóként a nehéz élethelyzetek megoldása érdekli.


SZERETVE LENNI, A SZERETET HATALMA


A jegy ára: 3500.- Ft, amely a Hol-Nap rendezvény egész napos belépésére is feljogosít a B csarnokban.


Jegyértékesítés vagy foglalás: kozpont@hol-nap.hu címen.


13.00-14.00 Balogh Béla: Valóra váltható álmok Gondolatok, érzések hatása milyen módon állítja helyre a harmóniát. www.baloghbela.hu


14.05-15.00 Soma Mamagésa: A sérült gyermektől a felnőtt énig. A sérült gyermekből a felnőtt lét állapotba tartó út.www.somamama.hu


15.05-16.00 Dudás Mária: A szeretet hatalma a gyermeknevelésben. Gyermekasztrológus, gyermek személyiségelemző és nevelési tanácsadó. - Gyermekasztrológusként dolgozom, több mint három éve vagyok a femina.hu internetes magazin gyermekasztrológus szakértője is. Emellett már két éve működök együtt az ADHD Magyarország Alapítvánnyal, és adok tanácsot hiperaktív gyermeket nevelő szülőknek is. A szülők a személyes tanácsadásaimon kívül, az általam vezetett tanfolyamokon is segítséget kaphatnak egy másfajta szemlélet kialakításához a gyermekük nevelésében.


GYERMEKPROGRAMOK


INGYENES FOGLALKOZÁSOK


10.00-18.00 Kétjobbkezes foglalkozások (foglalkozás 5 éves kortól) www.ketjobbkezes.hu


10.00-17.00 ÖKO-kézműves foglalkozások. Megmutatjuk, hogy nem minden szemét, ami annak látszik!


Gyerekjóga


PROGRAMOK NAGYSZÍNPAD


10.00-10.40 Chi-Kung óra


10.50-11.15 REmese - Tündérország / Környezetbarát gyermek-divatbemutató


12.30-14.00 Színes Falu Produkció/ Krista Anita és Tatai Zsolt/ Vásárosdi Bábelőadás


13.15-14.00 IVAN&Emperor Dance Show


14.15-14.45 Kingi K-evil: Afro-karibi Tánctanítás gyerekeknek/tovább folytatva a játszóházban


14.50-15.15 KacagÓra NEVETŐ JÓGA


17.00-18.15 SOMA MAMAGÉSA (SOMA ÉS A TIBORC TRIÓ)


18.30-19.00 REmese Mix - Környezetbarát trendek, a kifutón az Újrahasznosított Mesék Társaságának divat kollekciói Sütő Enikő Modelliskola közreműködésével


19.20-20.00 Gerardo Arcos gitárvirtuóz

Programnaptár

vissza most előre
2012. október
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1234
Pirula Trend